Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

dobór lusterka na podstawie wyglądu środkowej konsoli

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• dobór lusterka na podstawie wyglądu środkowej konsoli

Mam pytanie w sprawie umieszczenia gałek na środkowej konsoli
    Otóż auta z mojego rocznika widziane na parkingach czy na aukcjach mają gałki pokręteł w górnej części konsoli środkowej w orientacji poziomej.
    Moje auto ma te pokrętła po lewej stronie pionowo. Czy to ma jakiś związek z liftem?
    Pytam ponieważ muszę kupic lusterko lewe i sprzedawca na allegro zapytał mnie czy mam przed czy polift niestety tego niewiem
    Reflektory i lampy napewno mam przedlift

gałki pionowo oznaczają jedynie że masz automatyczną klimatyzację chodzi o sterowanie, tzw Klimatronik. Pokrętła poziomo to manualna zwykła klima.
    Różnice natomiast w lusterkach są bo inne sa do 3D, 5D i 4D. Sama obudowa okna lustra może być bardzo podoba niemalże jednolita ... ale różnica jest w trójkącie w którym mocowane jest lusterko do karoserii drzwi. Wiec jeśli kupisz Lusterko z 3D to nie będzie pasować do 5D wyprofilowanie trójkąta tego przykręcanego do karoserii jest inne.
    Kierownik Działu Diesla

Comment

Zamieszczone przez Sodekso Zobacz posta
      Reflektory i lampy napewno mam przedlift
      Więc z całą pewnością reszta też jest przedliftowa i lusterko kupuj do przedliftowej wersji Swojego nadwozia. Sprawę pokręteł wyjaśnił już R7 ciut wyżej.
      Pzdr.

Comment

Zamieszczone przez syriuszteam Zobacz posta
        Więc z całą pewnością reszta też jest przedliftowa
        ... noo jak forum pokazuje, że i to może nie być pewne...

Fakt, zapędziłem się, sorry s-team
        Last edited by syriuszteam; 07-01-2014, 13:55.
        Kierownik Działu Diesla

Comment

Working...
        X