W VII 5d po lifcie między fotelem kierowcy a pasażera mam taki bardzo praktyczny tunel schowek konsole czy jak to tam nazwać. Teraz kupiłem wersje przed liftową i zastanawiam sie czy on jest możliwy do przełożenia w sensie czy będzie pasował? ktoś wie może? Rzutem oka juz widziałem, że jest inna rączka ręcznego tak jak by niżej leżała w tym przed liftowym. Nie miałem za bardzo czasu rozkręcać to może ktoś już sie bawił w montowanie tego "schowka".
I druga rzecz odnośnie boczków i foteli zakładam że fotele i kanapa powinny pasowac bez problemu. Natomiast w 2004 mam korbki z tyłu, w 2002 wszystko elektryczne. Zastanawiam się nad tym że jak przełoże fotele to wypadało by tez boczki przełozyć ale czy beda pasowały?
Może to dziwnie zabrzmi że przekładam z nowszego do starszego
ale 2004 niestety dostał pożądnego strzała w tył i takie tam teraz przekładanie co lepszego bo idzie do żyda.
I druga rzecz odnośnie boczków i foteli zakładam że fotele i kanapa powinny pasowac bez problemu. Natomiast w 2004 mam korbki z tyłu, w 2002 wszystko elektryczne. Zastanawiam się nad tym że jak przełoże fotele to wypadało by tez boczki przełozyć ale czy beda pasowały?
Może to dziwnie zabrzmi że przekładam z nowszego do starszego

Comment