Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

dywaniki w nadkolach

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• dywaniki w nadkolach

Witam,

To moj pierwszy post. Trafiłem tutaj poniważ przymierzam się do kupna VII generacji civica.
    Mam na oku auto z 2003 roku (modelowo 2004) 1.7 diesel.

Nurtuje mnie jednak jedna rzecz na która wyszukiwarka nie znajduje od razu odpowiedzi.

W potencjalnym egzemplarzu który zamierzam kupić w tylnich nadkolach zostały wyłożone/wyścielone dywaniki - takie same jak pod nogami wewnątrz.

Stąd pytanie, czy jest to rzeczy normalna, czy też zostało tam coś ukryte?
    Dodam, że samochód jest w Włoch a właściel twierdzi, że tak było od nowości.

Być może we Włoszech któś okleił tylne nadkola aby kamienie i inne rzeczy nie obijały mu blachy.

Proszę dajcie znać, czy jest to sprawa normalna, czy też jakaś mistyfikacja.
    z góry dzięki.

Witaj.

Po pierwsze primo. Chyba nie zapoznałeś się z regulaminem.
    Po drugie primo. Wypadałoby się przywitać w odpowiednim dziale.
    Po trzecie primo. Jest wyszukiwarka i takie rzeczy bez problemu można wyszukać bo było to już n-razy.

Te parciane nadkola to nie mistyfikacja, bywały modele które je miały. Generalnie to auto pozbawione jest tylnych nadkoli o czym możesz przeczytać w wątkach np tu:

https://www.civicforum.pl/showthread.php/13067-nadkola/page2?highlight=nadkoli

Comment

Bardzo przepraszam.

Nie wiedziałem, że było to już wałkowane, być może w wyszukwiarce zle hasła wpisywałem i dlatego nie znalazłem odpowiedzi.
      Jednak dziękuję za odpowiedź

Comment

Working...
      X