Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Civic VII montaż podłokietnika

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

Zamieszczone przez Jasiek Zobacz posta
    Świeżo zamontowany OEM podłokietnik, udało mi się kupić na wyprzedaży w ASO, poniżej macie zdjęcie:

[ATTACH=CONFIG]15000[/ATTACH]
    powiedz mi jaki koszt? i czy dla pasażera tez są?
    Życia nie mierzymy ilością oddechów, lecz tylko tymi, które zaparły dech w piersi...

Comment

Znalazłem go na aukcjach ASO z Torunia, koszt 110 zł z przesyłką. Montaż potrwał 15-20 min. zgodnie z instrukcją. Nie wiem czy fotel pasażera jest przystosowany do montażu.

Comment

Zamieszczone przez Jasiek Zobacz posta
        Znalazłem go na aukcjach ASO z Torunia, koszt 110 zł z przesyłką. Montaż potrwał 15-20 min. zgodnie z instrukcją. Nie wiem czy fotel pasażera jest przystosowany do montażu.
        tak czy siak dobra cena nawet tylko dla kierowcy
        Życia nie mierzymy ilością oddechów, lecz tylko tymi, które zaparły dech w piersi...

Comment

Zamieszczone przez lukash4 Zobacz posta
          Odgrzeję troszkę watek.
          Znalazłem na allegro podłokietnik model Armrest - czy ktoś go może montował?
          Witam,

Montował go ktoś? Lub podobny? Da się operować lewarkiem zmiany biegów bez odrywania ręki od podłokietnika (czyli tym samym czy to ma w ogóle sens) ?

mod. Zaczynamy pisanie na Forum od działu powitalnego i lektury regulaminu. Zapraszam
          Last edited by markow71; 07-10-2015, 21:24.

Comment

Zamieszczone przez lukash4 Zobacz posta
            Odgrzeję troszkę watek.
            Znalazłem na allegro podłokietnik model Armrest - czy ktoś go może montował?
            [ATTACH=CONFIG]13156[/ATTACH]
            Zamontowałem 1,5 roku temu, bardzo prosty montaż, spełnia swoją funkcję, po ponad 30 tys km wygląda prawie jak nowy. Polecam

Comment

Też posiadam ten model , jestem zadowolony. Nie mam lepszego zdjęcia w tym momencie. Jakby ktoś potrzebował to pisać.

h36.jpg

Comment

Working...
              X