Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Podnośnik, narzędzia w kole zapasowym.

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• Podnośnik, narzędzia w kole zapasowym.

Witam,
    Czy u Was również akcesoria jak w temacie są luzem? Tzn. Koło zapasowe mam zamocowane, a w nim leżą w pokrowcu narzędzia z podnośnikiem, ale nie ma żadnej wytłoczki, ani nic takiego?
    W związku z tym, że koło zapasowe to dojazdówka to "podłoga" bagażnika leży tylko na nim i jest wklęsła. Jak kładę coś cięższego to widze jak ta dykta się ugina...trochę mnie to denerwuje
    Ciekaw jestem jak jest u Was.
    Pozdrawiam.
    Marek

Cześć.
    Nie ma żadnej "wytłoczki, ani nic takiego". Ten typ tak ma. Jeśli Cię to denerwuje i przeszkadza możesz tę dyktę wzmocnić wycinając na wzór drugą warstwę. Alternatywnie możesz przymocować kilka płaskowników usztywniających patent konstruktorów. Zdaje też egzamin mata (wykładzina ) z polietylenu, np. taka:https://moto.gratka.pl/tresc/honda-c...64e73c303d62,1.
    Pzdr.

Comment

Zamieszczone przez lmar Zobacz posta
      Ciekaw jestem jak jest u Was.
      jest dokładnie tak samo, ale u mnie sie nic nie ugina.
      Kierownik Działu Diesla

Comment

Odgrzeję kotleta, mianowicie czy dykta bagażnika od 3d będzie taka sama od 5d ?

Comment

Nie będzie Bagażnik w 5d jest większy.

Comment

To, że większy to wiedziałem, ale może wymiar ten sam byłby . No nic, wolałem się upewnić. Dzięki.

Comment

Rada dla tych, co im się "ugina" - wypomiarować podłogę, kupić płytę HD o grubości 2-3 mm (1m2 ok. 5zł), dociąć i położyć pod fabryczną matę podłogi bagażnika.
              Poprawka, oczywiście płytę HDF
              Last edited by Imhoteb 1981; 12-02-2014, 11:25.

Comment

Working...
              X