Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Lampy przednie 3d 2001-2003

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• Lampy przednie 3d 2001-2003

Witam,
    Mam takie pytanko czy ktoś wie jak można zrobić lub robił lampy w taki sposób ?
    lampa przednia.jpg

Czy to o to Ci chodzi?
    Pzdr.

Comment

Tak o to chodziło, tylko czy tak samo będzie wyglądała rozbiórka lampy w VIIgenie.

Comment

trzeba rozkleić malnąć, a potem skleić na nowo, jest już kilka epek z takimi lampami zmodzonymi

Comment

tylko żeby dobrze malnąć i nie było problemu ze źle świecącymi lampami

Comment

fajnie wygląda

Comment

Cześć,
              Kupiłem civica vii 2003, wersja sport. Mam pytanie. Czy powinienem mieć lampy soczewkowe czy ze zwykłym odbłyśnikiem? Bo mam ze zwykłym i jedna lampa jest srebrna w środku, a druga lekko przydymiona. Która jest oryginalna? Czy w tej wersji powinienem mieć z tyłu lampy czerwone czy "clear look"? W lusterkach powinienem mieć kierunkowskazy czy w błotnikach?

Wysłane z mojego Redmi 4X przy użyciu Tapatalka

Comment

2003 to przedlift także kierunkowskazy w błotnikach i lampy bez soczewek.

Comment

soczewki - to polift czyli po 2004. Różnica świadczy o wymianie, musiało "coś" być skoro nie są takie same. Lampy czerwone. Kierunki w błotnikach.
                  Kierownik Działu Diesla

Comment

A oryginalne przednie lampy są jasne srebrne czy srebrne przydymiane? Mógłby ktoś zrobić zdjęcie oznaczeń jakie są na lampie na mocowaniu przy błotniku? Pomoże mi to zidentyfikować która była wymieniana

Wysłane z mojego Redmi 4X przy użyciu Tapatalka

Comment

zrób foto swoich to ci powiem. Na oryginalnych lampach pisze "Stanley".
                      Kierownik Działu Diesla

Comment

Lampa prawa - srebrna przydymiana:
                        IMG_20170923_222530.jpgIMG_20170923_222539.jpgIMG_20170923_222551.jpg

Lampa lewa - srebrna jasna:
                        IMG_20170923_222610.jpgIMG_20170923_222620.jpgIMG_20170923_222629.jpg

Wygląda na to, że prawa lampa jest fabryczna, a lewa była wymieniana.

Comment

I jak? Udało się komuś sprawdzić?
                          I mam jeszcze pytanie: Czy lampa UK a EU różni się odbłyśnikiem, czy tylko przysłoną wiązki światła (tą przed czołem żarówki)?
                          Last edited by kubsztyk; 24-09-2017, 21:36.

Comment

Working...
                          X