Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Tylna wycieraczka

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• Tylna wycieraczka

Witam,
    Niestety ułamało mi się tylne ramię wycieraczki i jestem zmuszony do kupna nowego. Wie ktoś ile może kosztować w ASO ?
    Last edited by zeber77; 06-12-2012, 20:33.

wycieraczka tylna 10 -30 pln. Natomiast ramie wycieraka to koszt od 150 ( allegro) do 180 pln we wroclawiu w magazynie z odzysku powypadkowym. wszystko przez dysze spryskiwacza tylnej wycieraczki.

Comment

chcesz to mogę Ci podać namiary na chłopaka który ma sporo gratów z anglików EP i w dobrych pieniążkach. Zazwyczaj stan części jest nienaganny.
      Możesz zawsze zagadać, pod warunkiem że wycieraczka w EP jest taka sama jak w EU.

Comment

człowieku, daj pokój z aso...
        Kierownik Działu Diesla

Comment

witam.

poniżej podaję namiary na Mariusza "Cień696", w razie czego powołaj się na mnie i Ep Klub.

Tel: 784-933-899
          GG: 9960114
          Mail: [email protected]

Pozdro

Comment

Dzięki ZaBsI w poniedziałek będę w Polsce to zadzwonię.

Comment

Gdyby kolega Cień696 nie posiadał owej części zapytaj TUTAJ, sprawdźisz przy okazji różnice cenowe

Comment

Sorki że tak długo musieliście czekać, ale jak wróciłem to i święta i inne sprawy musiałem załatwiać. Dzwoniłem w różne miejsca w sprawie tylnego ramienia i np
                "Cień 696" powiedział mi cene 99zł plus wysyłka. Ceny od 99 do 180zł. A że mi się tak nie śpieszyło z kupnem to przeglądałem od czasu do czasu allegro wyszukując okazji i dziś zakupiłem. Nowe ramię + wycieraczka za 75zł z dostawą . https://moto.allegro.pl/n-ramie-tyl-...919731457.html Jak przyjdzie napisze czy pasuje i czy różni się od oryginału.

Comment

poza kształtem nie różni się zbytnio. Ja jednak wolałbym oryginał, ale o gustach się nie dyskutuje

Comment

Witam

Z ramieniem tylnej wycieraczki jest ten problem, że śruba się zapieka i ciężko ją odkręcić. Nawet ci co demontują części mają z tym problem.
                    Rozwiązaniem jest zakup tylnej wycieraczki z Peugeota 307 - ten sam producent co do Hondy i ten sam wzór, przełożyć trzeba tylko koncówkę z miejscem na spryskiwacz.
                    Jeśli chodzi o zamiennik to znalazłem taki - tańszy i bliższy oryginałowi.https://moto.allegro.pl/ramie-wycier...tml#tabsAnchor

Sprzedający: dlaauta

(dobrze podać Nick sprzedawcy bo jak link wygaśnie to nie wiadomo o czym mowa).
                    r7
                    Last edited by rambo7; 05-02-2013, 09:39. Powód: edit r7.

Comment

Working...
                    X