Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Skórzana kierownica w wersji wyposażenia

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• Skórzana kierownica w wersji wyposażenia

Chciałbym się zapytać na temat kierownicy w Hondzie Civic VII przed liftem (2001-2003)5dr. Czy ten model posiadał w wyposażeniu skórzaną kierownicę czy tylko gumowe tworzywo? I czy tunel po środku w wersji 5dr. był w jakieś wersji wyposażenia czy np. ktoś sobie założył.

Kolego najpierw wypadałoby powiedzieć: DZIEŃ DOBRY. Jest na to odpowiedni dział.
    Last edited by Crisownik; 26-10-2012, 08:06. Powód: Notka

reprymenda już była, a teraz, tunel tylko w 3D, skórzana kierownica tylko w R-Type.
    Kierownik Działu Diesla

Comment

Zamieszczone przez rambo7 Zobacz posta
      tunel tylko w 3D
      Ja mam tunel w 5D po lifcie. Myślałem że tunel jest we wszystkich wersjach.

Comment

a to chyba była opcja dodatkowa, bo normalnie w 5D nie było, tak samo jak z podłokietnikiem.
        Kierownik Działu Diesla

Comment

Fakt - podłokietnik to jedna z tych rzeczy której brakuje w tym modelu. Szczególnie jak jedzie sie w długą trasę... człowiek nie wie gdzie łokieć oprzeć nie da rady trzymac dłoni na kierownicy non stop.
          Kiedyś kusiło mnie kupic na allegro taki podłokietnik, ale jakoś mi przeszło. Może dlatego że nie znalazłem naprawdę ciekawego modelu podłokietnika, a nie lubię gdy coś bije tandetą

Ja kierownicę skórzaną posiadam w moim 1.7 CTDi po lifcie 2004 - jest orginalna i naprawdę wygodna w użytkowaniu. Zapewne jakiś Helmut zażyczył sobie ekslusive version i skórę na kiero przy zakupie :P
          Szkoda że już skóry na fotele nie chciał... hihi :P

Comment

Z tego co się orientuję to po lifcie lista opcyjnych dodatków salonowych była znacznie dłuższa niż przed liftem. Dużo skóry i innych dodatków można było sobie dokupić.
            Ja mam przed lifta 5D i też mam tunel więc chyba to była opcja albo ktoś sam sobie dokładał.

Comment

U mnie w 2004 po lifcie też jest skórzana kierownica seryjnie.

Comment

Working...
              X