Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Zegary w wersji 3d po lifcie

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• Zegary w wersji 3d po lifcie

Siemanko,

przeglądam sobie hondy w wersji 3d po lifcie i natrafiłem na takie zegary:
    2722784213_7.jpg

szczerze napisawszy, spotkałem się z taką wersją pierwszy raz. Wydaje mi się, że podobne występują, ale w wersji 5d. Do tej pory widziałem w 3d tylko wersje z białymi tarczami.

O czym mogą świadczyć takie zegary? O jakiejś super special edition wersji? Czy po prostu niektóre auta wyjechały z takimi zegarami i nie jest to nic szczególnego?

Siema !
    Mam właśnie takie zegarki w moim dieselku,prezentują się bardzo ładnie i nowocześnie ale to wszystko.Żadnych dodatkowych w związku z tym efektów...pozdrowionka

Comment

A co w nich dziwnego czy szczególnego? Po prostu zwykłe zegary z ramką. Na allegro pełno tego w różnych kształtach i kolorach.

Comment

Hej. Witam po raz pierwszy na tym forum. Dzisiaj rozbierałem te zegary, wyglądają tak: https://plus.google.com/photos/11347...46981112205249

Comment

A ja mam pytanie odnośnie tychże zegarów (jako jeszcze niedoświadczony użytkownik Hondy).
          Czy zegary przedstawione w pierwszym poście pasowałyby do wersji 3d, 1.7ctdi 2002? Pytam, ponieważ są to zegary po lifcie i szczerze powiedziawszy z miłą chęcią taki sobie sprawił, tylko obawiam się, że mogą nie pasować.

Comment

Też mnie to interesuje. Te zegary mają inaczej usytuowane wejścia na kable, chociaż w tych samych kolorach i nie wiem, czy nie kształtach, i inaczej rozstawione kontrolki. Ciekawe, czy można wymienić białe na takie ;p

Comment

Zamieszczone przez timo86 Zobacz posta
              Czy zegary przedstawione w pierwszym poście pasowałyby do wersji 3d, 1.7ctdi 2002?
              Nie! ponieważ w dieslu jest inny zakres obrotów silnika.
              Zegary poliftowe mogą nie działać w przedliftowym np. wyświetlacz temp. i niezgodność kontrolek.
              Zmiana zegarów musi być skorygowana przez ASO z potwierdzeniem korekcji przebiegu, [km] za nieświadome nawet zatajenie takiej rzeczy grozi paragraf.
              Kierownik Działu Diesla

Comment

Working...
              X