Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Części karoseryjne do civic - zderzak przedni

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• Części karoseryjne do civic - zderzak przedni

Witam .
    Mam pytanie czy są jakieś sklepy z częściami karoseryjnymi do naszych Hond ,mogą być internetowe.Tylko proszę nie pisać że na Allegro lub szrocie .Pozdrawiam .

a o jakie czesci konkretnie pytasz w sklepach z czesciami b;acharskimi kupisz zamiennik np błotnika czy maski ale moim zdaniem lepiej kupić używkę ale orginalna w dobrym stanie ponieważ masz 100% pewności spasowania elementu i lepsza jakość blachy

Comment

witam podłącze się i jednocześnie podbije temat. poszukuję zderzaka przedniego do Civica VII z 2003 r. czy jest na forum jakiś sprawdzony sprzedawca? albo jakiś sklep, gdzie można kupić blacharkę do civica? znalazłem tez taką stronę - autoparto, coś tam mają co by mnie interesowało, co prawda używka, ale ORI, do lakierowania tylko trzeba oddać. ma ktoś jakieś doświadczenia?

jeszcze jedno - co sądzicie o zamiennikach, warto je zakładać czy lipa z nimi jest? (mówię oczywiście o blacharce)

Comment

jest ktoś taki na forum
        To nasz kolejny zaprzyjaźniony sprzedawca, sprawdzony i pewny. Na hasło że jesteś użytkownikiem tego forum dostaniesz rabat! Oferta firmy ---------> Poplawszy Moto Japan Witam, nasza firma zajmuje sie sprzedażą używanych części do hond głównie Civic VI i VII generacji (roczniki 1998-2006) Dużo części od Vti oraz Type R. W ciągłej ofercie elementy blacharskie, mechaniczne oraz wnetrze. Dzieki kilku dostawom w miesiącu nasz asortyment jest na bieżąco uzupełniany. Znajdujemy się w

Co do nieoryginalnych elementów blacharskich jestem zdecydowanie na nie.
        Jeśli chodzi o zamienniki to ja bym odpuścił bynajmniej jeśli chodzi o części blacharskie.
        Może nowe ale spasowanie nie jest takie jak powinno być więc lepiej uważać, chyba że nie przeszkadzają Ci odstępy/szpary

Comment

Witam,
          Kupiłem niedawno hondę civic VII 3d 2001 i chciałbym wymienić przedni zderzak ponieważ tamten jest lekko przyniszczony (stłuczka poprzedniego właściciela). Zderzak jest w wersji ze zintegrowanym grillem, więc wymieniając chciałbym założyć już ten z kratką jak plaster miodu i najlepiej z wersji sport. Problem w tym że ciężko znaleźć taki zderzak w rozsądnych pieniądzach a nowe można kupić już od 300-350 zł tylko tyle że sama atrapa grilla kosztuje także około 250 - 300 zł.
          Też wcześniej myślałem o oryginale ale kupiłem na allegro i okazał się od sedana, więc mam pytanie czy ta kratka co była w zderzaku od sedana będzie pasować do dokupionego nowego zderzaka?

Comment

Hej. Civic Sedan oryginalnie nie posiadał kratki. W Civicu przed liftingiem było na grillu kilka 'żeberek', a po liftingu jedno grubsze żebro. Chyba, że chodzi Ci o jakąś inną kratkę a nie grill.

Ale moim zdaniem, żadna część karoserii robiona do sedana, to nie będzie pasować do HB.
            Honda Civic 1.8 i-VTEC 4D

Comment

Keizam dzięki za odpowiedź. Wiesz może lub ktoś inny z jakiego konkretnie modelu jest zderzak umieszczony na zdjęciach, to ten co kupiłem, bo sprzedali mi niby jako do civic vii, później myślałem że jest od seadana ale pewein nie jestem.
              20130812_143358.jpg20130812_143411.jpg

Comment

to jest zderzak do Hondy Jazz.

W zeszłym tygodniu kupiłem zderzak przedlift i wstawiłem grill kratkę z EP3.
                Wszystko pasuje poza znaczkiem H od starego zderzaka (jak znajdę czas to wrzucę zdjęcia operacji).
                Last edited by jck; 12-08-2013, 18:06.

Comment

Dzięki za odpowiedź jck, też o tym myślałem ale nie byłem pewien zatem zwrócę to sprzedawcy na jego koszt (kurier) który kosztuje niestety ale nie mało.

Comment

Working...
                  X