Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

jak przykleić odstajacy próg koło koła

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• jak przykleić odstajacy próg koło koła

witam
    odsaja mi dwa progi koło koła na czym to przykleic, na tasmie dwustronnej ?

dobry pomysł lub warstwa kleju montażowego ale trzeba to zrobić starannie żeby górą go nie wycisło

Comment

Zamieszczone przez jump23 Zobacz posta
      dobry pomysł lub warstwa kleju montażowego ale trzeba to zrobić starannie żeby górą go nie wycisło
      Próbowałem na tasmie dwustronnej, nic z tego za bardzo odstaje próg, moze jakis silikon ale to po konserwacjii

Comment

Odstaje przy przednim czy tylnym kole?Nakładka jest mocowana na wkręty przy nadkolach,a na długości na zatrzaskach plastikowych,czy masz je połamane?Jeżeli tak to wymień te zaczepy,kosztują niewiele a nakładka będzie przylegała jak należy

Comment

Zamieszczone przez yacek1969 Zobacz posta
          Odstaje przy przednim czy tylnym kole?Nakładka jest mocowana na wkręty przy nadkolach,a na długości na zatrzaskach plastikowych,czy masz je połamane?Jeżeli tak to wymień te zaczepy,kosztują niewiele a nakładka będzie przylegała jak należy
          z przodu, między kołem a drzwiami, ten kawałek ok 10cm, a zaczepy zdaje się są tylko przez długość drzwi, a nie na końcówkach listw? mi odstaje właśnie na końcówkach

Comment

to użyj tak jak pisałem kleju montażowego tylko zrób to starannie odtłuść obie części klejone

Comment

przód nakładki progowej jest przykręcony od strony koła (mocuje też przy okazji nadkole-jest to mocowane na wkręty do błotnika -2 wkręty) jak je poluźnisz to możesz delikatnie przesunąć nakładkę do nadwozia i przykręcić.wrzuć fotkę tego miejsca od strony koła to zobaczę czy masz wszystko dobrze z mocowaniem

Comment

Working...
              X