Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

gałka zmiany biegów - civic 2002 r.

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• gałka zmiany biegów - civic 2002 r.

Witam,

Czy ktoś może wie gdzie można dostać taką gałkę zmiany biegów (1.7LS ctdi 2002 r. 5d)? Pytałem w ASO, co prawda mają ale inny model bo niby taki pasuje po VINie do auta. Na aukcjach też występują inne modele. Ma ktoś wogóle taką gałkę w swoim aucie?

knob-hc.jpg

pozdrawiam
    tomq

Dziwna ta gałka, na allegro znalazłem podobną ale w sedanie https://moto.allegro.pl/tunel-srodko...431284616.html Oryginalna wygląda trochę inaczej.
    sigpic

Comment

Rzeczywiście, ktoś chyba sobie po prostu taką zamontował. A możecie zamieścić fotkę oryginalnej gałki?

Comment

coś takiego

sigpic

Comment

ktoś sobie wsadził taką... bo to nie jest oryginalna gałka 1.7LS ctdi 2002 r. 5d
          takie coś jak na foto.
          Załączone pliki
          Last edited by rambo7; 04-02-2011, 09:41.
          Kierownik Działu Diesla

Comment

Dzięki wszystkim za pomoc

Comment

Może temat już trochę stary ale cos dorzuce. Ta gałka jest jak najbardziej orginalna tzn. dostepna była jako opcjonalne wyposarzenie. Mam nawet katalog z akcesoriami w ktorym ona jest.

Comment

A możesz podesłać jakieś foto/skan gałki z tego katalogu?

Comment

kat.jpg

Proszę potem postaram się caly katalog gdzieś wrzucić.

Comment

Wisieliście kiedyś VII gena z takim pseudo drewienkiem w środku ? a fuj
                    sigpic

Comment

Haha no jak jestes zainteresowany wiem gdzie to mozna kupic .

Comment

W zasadzie kupiłem inną gałkę, ale chętnie się dowiem gdzie taką wersję dostać.

Comment

Można to dostać w https://www.hondaoriginalparts.com/ sklep z uk maja doslownie wszystko.

Comment

Chyba raczej nie. Rozmawiałem z nimi już dużo wcześniej i do tego modelu mają tylko taką jak koledzy wcześniej opisywali. Ta z Twojego katalogu u nich nie występuje.

Comment

Working...
                            X