Witam ! Mam taki problem , iż nie włącza mi się nawiew jak są upały i samochód jest nagrzany , kupiłem ją niedawno , może macie jakiś pomysł? Przekaźnik dziala w skrzynce nad akumulatorem . Słyszałem o module komfortu , ale czy on ma coś wspólnego z nawiewem ? Klima się załącza ale nie daje zimna bo wiadomo , nie działa wentylator .... a i musze dodac ze wentylator na krótko dziala, prad w kablu jest. Z góry dziękuję za odpowiedź i pomoc . Pozdrawiam
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Wentylator nawiewu nie pracuje przy dużych temperaturach
Collapse
X
-
Wentylator nawiewu nie pracuje przy dużych temperaturach
Last edited by MrTheGrubi1; 12-08-2024, 14:34. -
na czym stanęło?
Zawsze skorzystaj z wyszukiwarki forumwoej. Zerknij na istniejące tematy:
Rezystor dmuchawy 7 gen - na żadnym biegu nie działa dmuchawa
Nie działa nawiew. Dmuchawa nie startuje na żadnym biegu.
Rezystor nawiewu do civic 7 gen
Wentylator nawiewu
Kompletny brak nawiewu, A/C - nie działający panel
tematów jest sporo... nie ma siły, no musisz coś trafić w podpowiedziach.Kierownik Działu Diesla
Comment
-
Kierownik Działu Diesla
Comment
-
Tak dokładnie to zdjęcie wyżej,. już ostatnim razem podłączyłem żarówkę pod kostkę na krótko i kręciłem tym potencjometrem nawiewu , to zarowka zgodnie z zwiększeniem "nadmuchu " świeciła jaśniej i odwrotnie. Szczotki w silniku top . Wiatrak wymieniałem w 2022 roku wiosną , jutro przyjdzie przekaźnik bo znalazłem gdzieś jeden na sprzedajemy pl . Ogólnie niby te przekaźnik nie powinien się popsuć ale kiedyś miałem sytuację że Hania kradła prąd notorycznie i przyczna byl popsuty przekaźnik który zamykał sprzęgiełko klimy , elektromagnes zaciskałaZałączone plikiLast edited by MrTheGrubi1; 16-10-2024, 19:21.
Comment
Comment