Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Problem z grzaniem

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• Problem z grzaniem

Witam,
    szukałam na forum problemu, który mnie spotyka, ale nie mogę go znaleźć, dlatego też piszę na forum. Mam Honde Civic VII gen. 1.6 vtec.
    Ostatnio wymieniałam radio. Po wyjęciu panelu odblokowało się jedno pokrętło, które wcześniej przeskakiwało (ustawianie nawiewu tylko na szybę). Przestało działać pokrętło do regulacji temperatury. Najpierw na grzeniu wiało chłodem, później pokrętło w ogóle przestało się ruszać - przeskakiwało.
    Poprawiłam linkę, bo była zblokowana, zaczęło pokrętło działać, ale później znowu blokada. Poprawiłam ją kolejny raz grzanie się rozpoczęło, ale dzisiaj znowu przestało ... Sprawdzałam płyn chłodniczy jest okej. Wszystko wcześniej hulało, do momentu aż nie zdemontowałam panelu. Czy ktoś może wie gdzie szukać przyczyny? Walnął termostat czy jednak wymieniać linkę?\

Na początek reprymenda... ogarnij się,
    Regulamin forum pkt 2 witamy się w dziale powitań nie w dziale technicznym.
    Regulamin forum pkt 3 korzystamy z wyszukiwarki tematów forum nie istnieje od wczoraj!!! przejrzyj istniejące tematy.
    Regulamin forum pkt 5 jest kategoryczny zakaz pisania w tytule słów "pomocy" lub "problem" sabotujesz nam wyszukiwarkę tematów 99% to problemy i o pomoc. Nigdy nigdzie na żadnym normalnym forum nie piszemy w tytule tych dwóch słów. Tytuł ma oddawać istotę problemu. Tytuł zmieniam.

Konieczna poprawa.
    Last edited by rambo7; 09-04-2019, 11:37. Powód: Regulamin forum.

Zamieszczone przez cudaku-12 Zobacz posta
    szukałam na forum problemu, który mnie spotyka, ale nie mogę go znaleźć, dlatego też piszę na forum
    ale musisz dodać że szukałeś na innych forach... na tym forum w dziale Grzanie chłodzenie 98% tematów jest o tym samym, czyli o grzaniu / chłodzeniu lub jego braku.
    Masz silnik spalinowy? tak. No to 100% tematów jest o tym samym... jak zaczniemy pisać to się przekonasz, 100% . dlatego się irytuję bo ileż można ... tylko z politowania nie skasowałem tematu.
    Kierownik Działu Diesla

Comment

to usuń wątek juz pomocy nie potrzebuję, znalazłam na innym forum.

Comment

Working...
      X