Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Coś cieknie pod autem chyba plama wody!

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• Coś cieknie pod autem chyba plama wody!

Witam
    Właśnie wróciłem z trasy i zaraz po zatrzymaniu, dosłownie ok.5 min. może nawet mniej zauważyłem kałużę pod moim autem ok.60x40 cm. Zajrzałem pod auto na ile to możliwe i zobaczyłem, że kapie w miejscu w osi samochodu na wysokości przednich siedzeń. Gdyby drążek zmiany biegów był w "normalnym" miejscu to byłoby to gdzieś pod nim. Z konsystencji jest to chyba woda nie jest lepkie, ani nie ma żadnego zapachu. Moja Hondka to civic 2002 silnik 1,4. Dodam, że jechałem ok. 2h z włączoną klimą , prędkość bez szaleństw ok. 120 km/h. Proszę o pomoc co to może być i ewentualne ile mnie to może kosztować.
    Pozdrawiam.

o k.... no nie myślałem, że ktoś aż tak szybko odpowie. WIELKIE DZIĘKI . Prawdę powiedziawszy miałem małą nadzieję, że to może być z tym związane, ale jak zajrzałem pod spód kapało dość ostro, poza tym dla mnie laika jeśli coś kapie z samochodu to nie jest ok Więc jeśli Twoje przypuszczenia są prawdziwe nie powinienem się tym martwić ? Oczywiście w poniedziałek i tak postawię autko na kanał żeby obejrzeć je od spodu.

Comment

dokładnie to jest woda z klimy

Sebastian moje GG 10836239 masz problem to pisz lub dzwon 604-593-463
      Remonty główne silników, specjalizacja Honda civic, inne hondy również, zostawiasz auto do naprawy a odbierasz gotowe do jazdy, czesci jakich tylko zechcesz firm, ja zakładam tylko najwyższą półkę ale na życzenie mogą byc inne

Comment

ufff no to ulżyło...popytałem jeszcze kilku znajomych i tylko potwierdzili Wasze diagnozy. Jeszcze raz dzięki za odpowiedź.
        Pozdro

Comment

wyluzuj i sie nie przejmuj.. u mnie pierwszy raz tak bylo ze zostawilem samochod na lekkiej gorce przy jakis tam supermarkecie.. i cala woda z klimy byla za autem jak wrocilem z zakupow.. co ja sie wtedy zestresowalem pewnie podobnie Ty teraz.. a swoja droga to polecam Ci wylaczenie klimy na pare minut przed dojazdem do celu.. wody nie bedzie wcale..

pozdr

Comment

noo to nie koniec stresów, jakby się trafił jakiś ambitny miejski strażak z texasu to by usilnie udowadniał że oddany został mocz w miejscu publicznym, zdarzały się takie przypadki (pomijam wiedzę takiego matoła) ale udowadniać by trza było chyba organoleptycznie i brać na język .
            Kierownik Działu Diesla

Comment

Working...
            X