Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Przestawianie trybu 12h na 24h w fabrycznym audio

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• Przestawianie trybu 12h na 24h w fabrycznym audio

Witam
    Byc moze wiekszosc z Was posiadajacych fabryczne audia w Naszych Haniach to wiedziala, ale ja wstyd sie przyznac mimo, iz mam oryginalna istrukcje bylem tego nieswiadomy, ze moge przestawic tryb zegarka i zamiast 1 pm na wyswietlaczu miec 13. Po porstu uznalem ze zegarek ma tryb 12h tylko. Poza tym kiedys gdzies na jakims forum o tym czytale i wyraznie napisal, ze sie nie dai dalem sobie na luz bo mi to nie przeszkadzalo. Ale wczoraj odlaczylem aku na chwile i musilaem poszukac kodu i znalazlem....sie w serwisie . Wystarczy przy wlaczonym radio przytrzymac dluzej przycisk power. wyswietli sie podmenu. I pod Nr od 1 do 5 ukryte sa funkcje takie jak: 1-AF, 2-REG itd. A przestawianie trybu zegarka jest pod 5. wciskajac raz 5 bedziemy mieli 12h, naciskajac drugi raz bedzie tryb 24H. Od cala filozofia. Mam nadzieje, że komus sie to przyda
    Last edited by Gość; 17-03-2010, 19:02.

Przydało się dzięki.A co się kryje pod cyframi 1 do 4 ?

Comment

Kurde a sam też się głowiłem, co się stało z moim 24h... gdy akumulator odłączyłem. Teraz jasne, dzięki wielkie !! a z ciekawości właśnie jak kolega wyżej, co się kryje pod innymi cyframi??

Comment

Jesteś wielki. A ja się tyle naszukałem i to na stronach w innych językach. Już biegnę do garażu przestawić na 24 h. Pozdrawam.

Comment

Cześć Wam. Może mi Ktoś napisać jak przestawić godzine w civic'u coupe 2001 1,7 benzyna EM2 wersja amerykańska? Już wszystkiego próbowałem. Pozdrawiam i dziekuje za pomoc.
          Last edited by darq; 27-03-2010, 21:51.

Comment

Zamieszczone przez garf78 Zobacz posta
            Witam
            I pod Nr od 1 do 5 ukryte sa funkcje takie jak: 1-AF, 2-REG itd. A przestawianie trybu zegarka jest pod 5. wciskajac raz 5 bedziemy mieli 12h, naciskajac drugi raz bedzie tryb 24H. Od cala filozofia. Mam nadzieje, że komus sie to przyda
            Mógłbyś rozszyfrować co oznaczaja opcje 1 do 4? Dzięki za poradę już sobie przestawiłem swój...
            Grzegorz
            Nie wierzcie zegarom, czas wymyślił je dla zabawy!

Civic HB 2001r, 1.6 VTEC, 110kM, D16V1

Comment

Dzięki wielkie - trochę mnie to irytowało i myślałem, że nie da się tego zmienić. Pozdrawiam

Comment

draq ja tez mam amerykanska wersje i sprawa jest taka ze po rozkodowaniu radia wcale nie mam zegarka , a powinien byc.jest jakies wlaczenie?wiem ze wczesniej normalnie dzialal przed przestrojeniem

Comment

Chciałbym zapytać czy przy przestawianiu zegarka na czas 24h po wejściu w pod meni żeby zmienić tryb należy naciskać klawisz 5 ten sam co jest do programowania stacji radiowej.U mnie po wejściu w pod meni trzymając klawisz power nic nie da się zmienić.Będę bardzo wdzięczny za podpowiedz co z tym fantem począć.
                  Last edited by jurekwal; 02-05-2011, 13:07.

Comment

Mi sie wydaje ze nie trzeba trzymać przycisku power jak juz wejdziesz w tryb podmenu, wciskajac 5 (ten od zaprogramowanej stacji) powinno Ci sie na wyswietlaczu pokazac czy masz ustawione 12/24
                    Honda Civic 1.8 i-VTEC 4D

Comment

Wielkie dzięki.Jutro spróbuje tak zrobić.

Comment

Co kryje się od 1-4 czy ktoś to umie wyjaśnić?

Comment

Człowieku jesteś wielki -ile się tego naszukałem -to szok nawet serwis nie ma pojęcia jak to zmienić.Dzięki wielkie teraz inaczej to wygląda w tej furze -

Comment

Working...
                          X