Witam
Byc moze wiekszosc z Was posiadajacych fabryczne audia w Naszych Haniach to wiedziala, ale ja wstyd sie przyznac mimo, iz mam oryginalna istrukcje bylem tego nieswiadomy, ze moge przestawic tryb zegarka i zamiast 1 pm na wyswietlaczu miec 13
. Po porstu uznalem ze zegarek ma tryb 12h tylko. Poza tym kiedys gdzies na jakims forum o tym czytale i wyraznie napisal, ze sie nie dai dalem sobie na luz bo mi to nie przeszkadzalo. Ale wczoraj odlaczylem aku na chwile i musilaem poszukac kodu i znalazlem....sie w serwisie
. Wystarczy przy wlaczonym radio przytrzymac dluzej przycisk power. wyswietli sie podmenu. I pod Nr od 1 do 5 ukryte sa funkcje takie jak: 1-AF, 2-REG itd. A przestawianie trybu zegarka jest pod 5. wciskajac raz 5 bedziemy mieli 12h, naciskajac drugi raz bedzie tryb 24H. Od cala filozofia. Mam nadzieje, że komus sie to przyda
Byc moze wiekszosc z Was posiadajacych fabryczne audia w Naszych Haniach to wiedziala, ale ja wstyd sie przyznac mimo, iz mam oryginalna istrukcje bylem tego nieswiadomy, ze moge przestawic tryb zegarka i zamiast 1 pm na wyswietlaczu miec 13

Comment