Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Czy umejscowienie gałki biegów jest wygodne?

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• Czy umejscowienie gałki biegów jest wygodne?

Mam zamiar w tym roku (pod koniec) kupić Honde Civic VII gen , Hatchback , 3D z silnikiem 1.6.
    Przed zakupem chciałbym się wypytać o kilka rzeczy np:
    - Czy drążek zmiany biegów (gdyż jest w nie typowym miejscu ) nie jest niewygodny w obsłudze ?
    - Czy ten silnik 1.6 o mocy 110 KM jest wystarczająco dynamiczny , da się nim trochę "powariować" wiecie o co chodzi .
    Z góry dziękuje za odpowiedzi ...

mialem przyjemnosc takim jezdzic i drazek jak dla mnie jest rewelacyjnie usytuowany bardzo wygodny , a co do "wariacji" to to jest zwykle autko dla przecietnego zjadacza chleba 110km to tak srednio , jak chcesz wariowac to kup cos mocniejszego co do wariowania sie nadaje.
    Ale oczywiscie hanie bo to prawie bezawaryjne samochody

Comment

Uderzaj w CTRa,to bardzo fajne auto,ale też napewno droższe,jak coś,to śmiało pytaj .
      sigpic
      Mój błękitek
      http://www.youtube.com/watch?v=VQiD2kngEAg
      Pozdrówka dla wszystkich

Comment

Dzięki za odpowiedz.
        CM Punk jak dla mnie type R to zbyt paliwozerny samochód niestety. Bo prawdę mówiąc ta honda ma byc moim pierwszym samochodem więc type R to przesada lekka ;D

Comment

Zamieszczone przez Brokeser Zobacz posta
          Dzięki za odpowiedz.
          CM Punk jak dla mnie type R to zbyt paliwozerny samochód niestety. Bo prawdę mówiąc ta honda ma byc moim pierwszym samochodem więc type R to przesada lekka ;D
          No tak,chociaż jak nie butujesz,to i w 8 litrach się zmieścisz,ja jeżdżę swoją symbolicznie-auto do pieszczenia ,więc nie bije po kieszeni.
          W sumie to w stosunku do 1,6 może być różnica do 2 litrów na 100 kilometrów,a CTRa nie musisz wtedy tak mocno cisnąć,jak 1,6.
          Last edited by CM Punk; 01-01-2010, 21:25.
          sigpic
          Mój błękitek
          http://www.youtube.com/watch?v=VQiD2kngEAg
          Pozdrówka dla wszystkich

Comment

a co to za przyjemnosc z auta ktore sie nie cisnie.. ja odczuwam lekki brak KM w swoim sporcie ale myslalam ze bedzie gorzej..

Comment

Working...
            X