Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Szyberdach, tylne szyby i płyn z chłodnicy

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• Szyberdach, tylne szyby i płyn z chłodnicy

Witam. Posiadam Honde Civic Vll gen. z 2001r., 1.4 v-tec. Mam 3 problemy ;/
    1. Szyberach uszczelka + webasto (przepustnica) mam duży problem z dostaniem tych części
    2. W tylnych drzwiach nie działają mi szyby (zerwane linki)
    3. Moja największy mankament auta. Nie pobiera mi płynu chłodniczego z zbiornika wyrównującego, wymieniłem termostat i po przejechaniu x km silnik zaczyna się grzać . Raz zrobię 200 raz 50 km i pojawia się problem z brakiem płynu . Miał ktoś taką sytuację ?

Gdzie mogę dostać części z pkt. 1 i 2 ? Pozdrawiam !

Witamy się w dziale powitań nie w dziale technicznym co stanowi pierwszy wpis na forum. Nie pomijamy Regulaminu przy rejestracji.
    Last edited by rambo7; 28-05-2018, 08:12. Powód: Regulamin pkt 2.

Ad 1. uszczelka szyberdachu to jedno a drożne odpływy to drugie. Benzyniaki nie mają webasto.
    Ad 2. nie ma takiego przypadku na forum, jeszcze nikomu się to nie popsuło, to będzie pierwszy o zerwanych linkach pod warunkiem że to sprawdziłeś?? bo na 99% nie linki a uszkodzone siłowniki - na ten temat jest 1760 tematów w tym 15 manuali co i jak. To jest temat o największej ilości wątków w 7 gen! (3/4 tematów na forum).
    Ad 3. Jest kolejny temat o największej ilości wątków w 7 gen. (4/5 tematów na forum).

Części w ASO lub z używanych części z portali jak allegro.

auto twoje ma 17 lat, i o tych problemach na forum jest pisane co najmniej od 14 stu lat.
    Kierownik Działu Diesla

Comment

Working...
    X