Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

pompa paliwa

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• pompa paliwa

witam!
    Mam pytanie,czy wymieniał ktoś pompę paliwa w honda civic VII 1.6 vteg?jeśli tak to proszę mi powiedzieć czy wymienia się całość(t.j. to co wyjmujemy z baku)czy tylko samą pompkę montowaną przy pływaku?
    jeśli można to proszę też o jakiś link gdzie kupowaliście!?

Wklep na allegro pompa paliwa civc 01-05 i wybieraj tylko zawsze pytaj czy jest gwarancja rozruchowa, żeby nie było. Ja wymieniałem całość, kupujesz do 50 zł także nie droga impreza. Pozdrawiam
    Last edited by PiotrekN; 29-01-2016, 14:49.

Comment

Zakupilem sam wklad za 45zl,ale ciagle na zimnym silniku dlawi!czy ona nie spelnia oczekiwan?czy to nie wina pompy!?

Comment

jeśli tylko na zimnym się dławi a na gorącym jest ok, no to nie pompa. Pompy nie pracują tak że dobrze działają na rozgrzanym a dławią się na zimnym, to nie pompa. Jeśli taki jest efekt to przyjrzałbym się całej przepustnicy czy jakiegoś powietrza lewego nie zaciąga sprawdził działanie czujników: cieczy i temp. powietrza w dolocie.
        Kierownik Działu Diesla

Comment

A wiec rozebralem caly wlot powietrza,zdjelem obudowe filtra powietrza aby dostac sie do przepustnicy.mysle ze przepustnica jest ok,nie zabrudzona.zlozylem wszystko tak jak bylo i jest jeszcze gorzej jak bylo,bo przy przelanczaniu na gaz auto gasnie!czego predzej nie bylo!!acha jeszcze odpinalem czujnik temperatury.co moglem zrobic ze tak sie dzieje?ogolnie jakas masakra z tym dlawieniem sie!
          Dodam ze te dlawienie pojawia sie gdy wskazowka temp. Zaczyna isc delikatnie w gore!
          Moze mial ktos podobny problem?podpowiedzcie!
          Last edited by kuman; 06-02-2016, 05:52.

Comment

Working...
          X