Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

siłowniki centralnego zamka

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• siłowniki centralnego zamka

Witam, niestety w zeszłym roku pospuły mi sie wszystkie siłowniki centralnego zamka, podobno to częsta usterku w tym modelu auta. Zostały zakupione tylko części siłowników, ale już dwa razy były na nowo naprawiane. Znów zaczął mi piszczeć siłownik z drzwi tylnych prawych - nowy kosztuje 550zł , czy ma ktoś dostęp do używanych?

Wejście na forum ok, i generalnie wsio ok, ale forum nie istnieje od przed wczoraj. Wątków o siłownikach jak naprawić, co zrobić? jakie kupić? w jaki sposób ogarnąć temat raz na zawsze jest dużo, bardzo dużo.
    Proponuję poszperać w forum Jest kilka Manuali więc i Dział "Zrób to sam". Koszt typowego siłownika suwakowego to koszt rzędu 8zł. instalacja 0zł. ..o jakich 550zł mowa ?
    Kierownik Działu Diesla

Comment

550 zł to chyba jak za wymianę na oryginalny w serwisie trochę za drogo, ale wiadomo że tam kasują sporo
      Poza rozebraniem tapicerki drzwi nie ma tam nic trudnego, a mój wymieniony siłownik za 10 zł działa lepiej i mocniej niż oryginał

Comment

Ja też wymieniałem na takie za ok. 10 zł i ten w drzwiach kierowcy działa ok, ale ten u pasażera podziałał chyba ze 2 tygodnie i przestał

Comment

to jakiś felerny musiał być albo coś się rozpięło? one dużo mocniej szarpią i jak się słabo skręci to potrafią sie zaciski przesunąć. Ja mam u siebie 8 rok i działają bez zarzutu, za to widze że kolejny orgunał klęka, na wiosnę mała robótka sie szykuje.
          Kierownik Działu Diesla

Comment

Working...
          X