Witam, niestety w zeszłym roku pospuły mi sie wszystkie siłowniki centralnego zamka, podobno to częsta usterku w tym modelu auta. Zostały zakupione tylko części siłowników, ale już dwa razy były na nowo naprawiane. Znów zaczął mi piszczeć siłownik z drzwi tylnych prawych - nowy kosztuje 550zł , czy ma ktoś dostęp do używanych?
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
siłowniki centralnego zamka
Collapse
X
-
Wejście na forum ok, i generalnie wsio ok, ale forum nie istnieje od przed wczoraj. Wątków o siłownikach jak naprawić, co zrobić? jakie kupić? w jaki sposób ogarnąć temat raz na zawsze jest dużo, bardzo dużo.
Proponuję poszperać w forum Jest kilka Manuali więc i Dział "Zrób to sam". Koszt typowego siłownika suwakowego to koszt rzędu 8zł. instalacja 0zł. ..o jakich 550zł mowa ?Kierownik Działu Diesla
-
to jakiś felerny musiał być albo coś się rozpięło? one dużo mocniej szarpią i jak się słabo skręci to potrafią sie zaciski przesunąć. Ja mam u siebie 8 rok i działają bez zarzutu, za to widze że kolejny orgunał klęka, na wiosnę mała robótka sie szykuje.Kierownik Działu Diesla
Comment
Comment