Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Honda civic gen 7 2001 rok hb Gumowe dywaniki. ?

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• Honda civic gen 7 2001 rok hb Gumowe dywaniki. ?

Witam w wyszukiwarce jakoś znalesc nie mogę a jak znajdę to mi nie pomaga.
    Poszukuje dywaników gumowych do hondy civic gen 7 rok 2001 5 D Hatchback
    Czy mrzecie coś polecić najlepiej ze stron sklepów.

Cos co będzie na bank pasowało
    bo w mojej jest pod siedzeniem kierowcy takie 2 bolce które trzymają welurowa wycieraczkę a na gumowych takich dziurek nie widzę i nie wiem czy jak kupie to będzie na pewno pasowało
    Proszę o pomoc

Chętnie pomagamy Wzamian liczymy na minimum jakim jest przestrzeganie pkt.2 Regulaminu.
    Last edited by syriuszteam; 30-09-2013, 12:43.

https://eurodywaniki.pl/sklep/orygin...6_czarne_p2628 ja kupiłem dwa lata temu i na zimę się sprawdzają.
    Pzdr.

Comment

No tak ale czy pan w swojej pod siedzeniem kierowcy tez ma takie dwa metalowe bolce ?? które trzymają welurową wycieraczkę ??
      I te co pan pokazał odstają od niej takie bolce co to jest i po co ??

I dodaje ze moja honda jest przed liftem
      Last edited by syriuszteam; 30-09-2013, 13:53.

Comment

Witam raz jeszcze.
        Dywaniki w orginale nie miały tych wypustek jak na zdjęciu. Podejrzewam że to pozostałości z procesu produkcji ale to tylko domniemanie.
        Co do metalowych bolców nie mam takowych, choć też mam przedliftowe ctdi z 2003 roku. Osobiście nie widzę jednak zasadniczego problemu, bo sam kształt, dopasowanie i waga skutecznie stabilizują dywanik bez potrzeby stosowania stoperów. Podany link był tylko przykładem i absolutnie nie namawiam do zakupu tego wzoru.
        Pozdrawiam.
        Ps. Producenci akcesoriów samochodowych dysponują wymiarami wnętrz poszczególnych modeli samochodów i ryzyko zakupu towaru, który nie pasuje kształtem, jest raczej znikome. To już kwestia być albo zniknąć z rynku. Dla stuprocentowego perfekcjonisty pozostaje tylko szukać opcji z przymiarką w miejscu zakupu albo zwrot po przymiarce. Pozostaje koszt przesyłki.

Comment

Working...
        X