Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

swiatla zderzak gril i zegary

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• swiatla zderzak gril i zegary

Witam wszystkich mam na imie Robert i jestem z Tczewa

, jest to moj pierwszy post wiec prosze o wyrozumiałość, szukalem tutaj i nie tylko informacji na temat malej przekladki, posiadam honde civic 2002 5 drzwiowa, mam okazje zalatwic sobie przód rocznika 2005 ma owile ladniejsze swiatla zegary oraz zderzak, wiem ze w tych rocznikach roznia sie mocowania chłodnicy ,moje pytaniie:
    czy da sie to przełożyć bez zbednych modyfikacji, z gory dziękuję za odp i pozdro dla wszystkich posiadaczy hondy

Honda civic 2002 1396 16v 90

Zapraszam jeszcze do zapoznania sie z regulaminem forum. Cris
    Sprawdź też możliwości wyszukiwarki. Zaskoczy Cię sprawnością działania. S-team
    Last edited by syriuszteam; 02-09-2013, 18:16.

No zaskoczylo mnie, bo za cholerę nie moge znaleść ,nawet nie wiem jaki haslo wpisac w wyszukiwarkę a tu jest tysiace tematow, pisalem ze szukalem... Dlatego prosilem o pomoc

Comment

no i właśnie, jak każdy Nowy nie czyta Regulaminu i pisze jak chce tytuł to potem taki "bajzel" sie robi, nic naleźć nie można .
      z wyszukiwarki:
      Panowie PROSZE O POMOC. Kupiłem Civica VII gen. z 2002r. po malej stłuczce z przodu: pęknięty zderzak, porozbijane lampy i zagięty jeden błotnik. Elementy te muszę kopić nowe i chciał bym kupić już zderzak, atrapke no i oczywiście lampy po liftingu. Pytanie moje jest takie... ... czy lampy po liftingu pasują do wersji przed liftem? To znaczy czy uchwyty lamp pasują do karoserii??? czy kształt lampy pasuje do maski, błotnika, atrapki i zderzaka??? co z ta wtyczka do lamp o której piszecie w

oraz
      Witam , mam pytanie odnośnie wymiany lamp bo pewnie wielu z was to juz zrobiło : Mam taka Hondziałe dla przykładu z 2003 roku : Honda Civic 1.6 V-TEC KSIĄŻKA SERWISOWA, 2003r., 1600cm3, 110KM - otoMoto i kupiłem ostatnio takie lampy - gosciu powiedział ze oryginaly z Hondy i nie angliki i jak przeczytałem to maja symbol E13 a to chyba Luksemburg. https://www.civicforum.pl/zalaczniki/zaimportowane/2009/06/23wjif8-1.jpg

oraz
      Witam, panowie mam pytanko czy z każdego zderzaka w Hondzie civic VII 2003 rok da się wymienic atrape na nowsza czy wiekszosc zderzaków jest zlana w całość ? Dobra może łatwiej czy z takiego zderzaka wyciągne atrape grila i włoże nowszą. https://moto.allegro.pl/honda-civic-h-b-zderzak-2001-2003-nowy-i2933836005.html Albo z tego grila bo mam zamiar kupic ten zderzak https://moto.allegro.pl/zderzak-przedni-honda-civic-2001-2003-zamiennik-i2935124666.html bo wczoraj przyj... w pług :(:(:(

oraz
      Jak w temacie, znalazłem info o tym że żarówki są inne, ale chodzi mi o wymiary i sposób montażu, może ktoś się orientuje?

oraz
      witam potrzebuje kupic grill do hatchbacka 3d, 2004 rok i moje pytanie ? czy grill do niego bedzie roznil sie od tego ktory jest w sedanie, czy to jest to samo ? przegladalem fotki i wydaje mi sie ze sa inne :/ poprawcie mnie jezeli sie myle pozdrawiam

słabo szukasz ...
      no a co z zegarami? w czym problem?
      Last edited by rambo7; 03-09-2013, 12:32.
      Kierownik Działu Diesla

Comment

Czy caly moduł zegarow da sie przełożyć do civic vii przed liftem z tej po lifcie

Comment

niby tak, a niby nie?! musisz wiedzieć że "korekcja licznika [km]" to przestępstwo, ewentualne przypisanie [km] zgodnego z obecnym licznikiem jest możliwe w ASO.
          Kiedyś podjąłem temat tu: https://www.civicforum.pl/showthread...egary-w-dieslu i okazuje się że po przekładce nie zawsze wszystko działa. Kwestia wersji wyposażenia zegarów licznika. (np. wskazanie temp. [stC]) w jednych jest w innych nie i czasem coś nie gra.
          Kierownik Działu Diesla

Comment

Aha dzieki za odp, z kilemetrami ok rozumiem, myslalem ze jak przekladasz caly moduł to kilometry sa zapisywane w komputerze pokladowym a na zegarach wyswietla informacje ile jest przejechane, nie chodzi mi o kilometry poprostu podobaja mi sie bardziej w tej po liftingu, wyposażenie jest identyczne w tej co ja mam ,spr to i dam znac jak poszlo

Comment

Working...
            X