Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Akcja serwisowa Honda.

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

komunikat wydała Honda POland udostępniając biuletyn serwisowy wszystkim stacjom ASO i tylko stacjom ASO. BIuletyn jest oczywiście TEN SAM dla wszystkich. We wpisie 5 i 6 jest tylko list do klienta z podstawowymi informacjami ważnymi dla klienta. Z pewnościa moge stwierdzic , że nie rozmijam sie z prawdą Dla zakończenia tego wątku przesyłam 1-sza stronę biuletynu serwisowego opisującego tą kampanię.

114024.jpg

p.s. Panom z Opola proponuje dokładne czytanie biuletynów

Comment

Cześć.
      To nie jest wina Panów z Opola. Jako że sam byłem zainteresowany tematem, sprawdziłem jak to dziś wygląda. Zadzwoniłem do Sigma Car w Rzeszowie z pytaniem o akcję serwisową. Uzyskałemm informację, że akcja dotyczy: civic 4D, stream, jazz i cr-v. Innych civiców NIE ?! Ja mam VII hb więc tylko dla pewności podałem początek VIN: SHH,,,,. Zdecydowanie nie obejmuje.
      Tak więc albo HP wybiórczo traktuje ASO, albo sprawa jest totalnie nowa i nie do wszystkich ASO jeszcze dotarł ten biuletyn. Informacja dość istotna dla posiadaczy coupe i hybrid, bo jak widać sprawa jest rozwojowa. Być może jeszcze trwa sprawdzanie gdzie owe felerne napełniacze trafiły ?
      Tak więc touche Panowie i czekamy co jeszcze czas przyniesie. Na chwilę obecną wiemy, że nie wszyscy wiemy to samo
      Last edited by syriuszteam; 02-10-2013, 13:36.

Comment

no i gra bulletin to nie wszystko, a widać "czytać trzeba umieć" wiec doskonale w mojej okolicy się orientują bo w tym buletinie dokładnie pisze Informacje o częściach zamiennych nie ma tam mowy o Coupe i hybrid.
        ale ok, to jest już coś, wychodzi na to że, każdej civic za okazaniem nr Vin który się znajdzie w bazie danych.
        No to do mnie nic nie przysłali.
        Kolego nie podbieraj szefowi dokumentów spod biurka .
        Last edited by rambo7; 02-10-2013, 14:53.
        Kierownik Działu Diesla

Comment

Zamieszczone przez rambo7 Zobacz posta
          no i gra bulletin to nie wszystko, a widać "czytać trzeba umieć" wiec doskonale w mojej okolicy się orientują bo w tym buletinie dokładnie pisze Informacje o częściach zamiennych nie ma tam mowy o Coupe i hybrid.
          ale ok, to jest już coś, wychodzi na to że, każdej civic za okazaniem nr Vin który się znajdzie w bazie danych.
          No to do mnie nic nie przysłali.
          Kolego nie podbieraj szefowi dokumentów spod biurka .

Skoro nie ma w częściach zamiennych info osobno do civica 4d i osobno do civica hybrid badz coupe to znaczy ze numer części jest TEN SAM do wszystkich wersji civica - tak to do tej pory w każdym biuletynie, każdej kampanii wyglądało. Co nie zmienia faktu ze niezależnie od wersji i tak zawsze tylko po numerze vin sprawdza się czy dane auto jest objęte kampanią

p.s. szef nic nie widział

Comment

Witam
            Więc zgodnie z zapowiedzią, byłem w serwisie i został wymieniony tak jak wcześniej pisano ładunek poduszki.
            Na pytanie jakie modele odpowiedź była krótka.
            Pojazdy kupione w salonie oraz serwisowane, wyłapują sami z automatu.
            Pozostałe auta, jeśli ktoś zadzwoni poda VIN udzielą informacji.

Comment

Working...
            X