Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Jakie Ksenony ???

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• Jakie Ksenony ???

Witam i mam pytanie jakie zamontowac zarniki ksenonowe do mojej hani, może ktos z was ma jakies propozycje lub ktoś już montował. Interesuje mnie cena, jakośc, marka. Bardzo był bym wdzieczny za rade, z góry dzięki pozdrowionka.

a twoja to jaka? ...żarniki xenonowe do oryginalnej lampy?! widać to często na ulicach i nadal nie wiem jakim cudem to przechodzi przegląd techniczny...?
    Kierownik Działu Diesla

Comment

Witam chodziło mi konkretnie jaki zestaw HID zamontowac w mojej hani 2004 1,4 3d (lampy soczewkowe). Był bym wdziecznyjak by mi ktos cos poradził.

Comment

Każdy zestaw HID z allegro jest najzwyczajniej w świecie zabroniony i nielegalny. Ksenony to nie tylko żarniki, to cała konstrukcja klosza, system samopoziomujący oraz spryskiwacze. Wszystkie te wynalazki za ok 200 zł to tandetna chińszczyzna, która tylko niemiłosiernie wkurza kierowców jadących z naprzeciwka. To badziewie tylko oślepia innych użytkowników dróg! Jak chcesz mieć legalne i porządne ksenony to musisz mieć oryginalny reflektor i porządne firmowe żarniki (nie chinole za 30 zł)
        Życie jest za krótkie, żeby jeździć dieslem...

Comment

Working...
        X