Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Rozkodowanie numeru VIN (civic VII)

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• Rozkodowanie numeru VIN (civic VII)

Witam, jestem tu nowy i mam prośbę, czy jest osoba, która była by w stanie rozkodować ten numer vin?

SHHEP13795U302560

pozdrawiam
    Załączone pliki

civic 1.4 sport, 2005r., 3 drzwiowy, silnik d14z6, skrzynia 5 manual - takie info wystarczy?

Comment

Zamieszczone przez mirasek Zobacz posta
      civic 1.4 sport, 2005r., 3 drzwiowy, silnik d14z6, skrzynia 5 manual - takie info wystarczy?
      super, dzięki.
      A czy można gdzieś się dowiedzieć o historii samochodu?

Comment

Zamieszczone przez Maciej Chajec Zobacz posta
        super, dzięki.
        A czy można gdzieś się dowiedzieć o historii samochodu?
        Cześć. Jeśli był serwisowany w sieci Hondy to w ASO. Ja po VIN sprawdzałem historię samochodu z Włoch. Z tym, że nie spotkałem się z entuzjazmem Początkowo podobno się nie dało, potem dało ale niewiele można było sprawdzić, aż wreszcie podałem kumplowi VIN i sprawdził w ASO Hondy w Berlinie
        Pełny obraz od zakupu, poprzez przeglądy aż po sprawdzenie ciśnienia w oponach. Każda wizyta w serwisie odnotowana jest w systemie. Oczywiście tylko w serwisach sieci Hondy. Jaka jest praktyka w Polsce nie powiem bo unikam ASO. Nie na moją kieszeń
        Pozdr.

Comment

trzeba szukać na Forum jest tego trochę np.: Civic 1,7 CTDi - Numery silnika, skrzyni biegów i VIN (informacja) https://www.civicforum.pl/showthread...8informacja%29
          Kierownik Działu Diesla

Comment

Working...
          X