Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Kluczyk scyzoryk

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• Kluczyk scyzoryk

Siemka mam do Was takie zapytanie...
    Aktualnie posiadam dwa zwykle kluczyki+1zwykly pilot do centralnego+1 pilot do alarmu(z funkcja centralnego)Mozna jakos zrobic zeby kluczyk byl w scyzoryku razem z alarmem??No i mniej wiecej jaki moze byc koszt takiej operacji??

Dzieki Pozdro

moim zdaniem się nie da. W org. kluczyku masz zatopiony Chip to on odblokowuje zeloną kontrolkę "kluczyk" na desce rodzielczej. tego nie przełożysz do "scyzoryka" wogóle nigdzie.
    miałeś kiedyś "scyzoryk" ? - to dziadostwo jak cholera, po jakimś czasie lata grot i cały jest rozklekotany, mnie przyznam coś takiego denerwuje.
    Kierownik Działu Diesla

Comment

Jak dla mnie szkoda zachodu. Tak jak napisał rambo7 immobiliser jest kodowany w kluczyku, który jest fabrycznie zalany, więc ten "scyzoryk" musiałby być dość duży
      sigpic

Comment

...no i tego się trzymamy ... to stosuje Opel i Ford i jak powszechnie wiadomo Opel i Ford gówno wort ! jak zresztą większość niemieckich np Mesio mercedes Na masce gwiazda to h... nie jazda!
        o Hondach takich textów nie słyszałem. o pogodzie bym też coś napisał, ale... lepiej nie....
        Kierownik Działu Diesla

Comment

co do scyzoryka to od trzech lat używam w citroenie takiego kluczyka i jestem zadowolony nic nie lata nic sie nie tnie, a co do immo to zawsze można to rozwiązać brutalnie bo z chipować (ale traci się wtedy immo)

ja zato słyszałem taki tekst "wole z idiotą piechota niż jechać Toyoyt'ą"
          Last edited by kristo1,7; 09-06-2010, 14:22.

Comment

Working...
          X