Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Potrzebuję schemat panela otwierania szyby kierowcy

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• Potrzebuję schemat panela otwierania szyby kierowcy

Witajcie Panowie proszę o pomoc,

czy ma ktoś może schemat podłączenia kabli do kostki od panela otwierania szyb od strony kierowcy? civic vii gen. 2001 hatchback 90km wersja 5 drzwiowa, ale z dwiema otwieranymi elektrycznie szybami.

Przejrzałem instrukcję serwisową i niestety nie ma tam mojego przypadku. Mam kostkę i panel od wersji z 4 szybami otwieranymi elektrycznie, ale ilość kabli (i kolory) mam identyczne jak w wersji 3 drzwiowej z 2 otwieranymi elektrycznie szybami, która ma za to inną kostkę nie pasującą do mojego panelu (wersja 3 drzwiowa ma też inny panel).

Kable mam takie:

kable.JPGkable.JPG

A kostkę taką:

kostka.JPG

Pomocy

jest kategoryczny zakaz pisania w tytule wątka słów "pomocy" i problem" tu nie ma innych tematów! wszystkie to o pomoc i problemy!!! sabotujesz i demontujesz nam wyszukiwarkę tematów. Temat zmieniam.
    Last edited by rambo7; 27-06-2018, 08:04. Powód: Regulamin pkt 5.

czytam treść i rozumiem że potrzebujesz schemat. Nie napisałeś nic na temat awarii, zero. Z treści wynika że ogarniasz całkowicie wszystko, nie potrzebujesz pomocy, jedynie potrzeby jest schemat?
    Kierownik Działu Diesla

Comment

Sorki za błąd w temacie.

Tak potrzebuję tylko schemat.

Comment

podaję Schemat ideowy szyb sterowanych elektrycznie. (2D). Plik PDF w załączniku.
        Załączone pliki
        Kierownik Działu Diesla

Comment

Zamieszczone przez rambo7 Zobacz posta
          podaję Schemat ideowy szyb sterowanych elektrycznie.
          Dzięki, ale to sam w serwisówce znalazłem. Jakby ktoś miał taką wersję hondy i mógł zrobić zdjęcie to byłbym bardzo wdzięczny

Comment

Zamieszczone przez kuboslaw Zobacz posta
            Dzięki, ale to sam w serwisówce znalazłem.
            godzinę zmarnowałem w pracy aby to jakoś było czytelne, nie mogłeś mi tego zaoszczędzić i powiedzieć że masz schemat. Przecież potrzebowałeś schemat ... s c h e m a t.
            Zamieszczone przez kuboslaw Zobacz posta
            czy ma ktoś może schemat podłączenia kabli
            następnym razem napisz po ludzku, czy ktoś może rozebrać swój panel i zrobić mi foto wiązki.
            Kierownik Działu Diesla

Comment

Ok samemu mi się udało to zrobić, temat można zamknąć podaję schemat dla potomnych

1 - blu/red
              2 - grn/blk
              3- blu/wht
              4 - blk
              5 - pusty
              6 - red/yel
              7 -red/blk
              8 - blk
              9 - pusty
              14 - grn/wht
              20 - orn

Comment