Witam, szukam schematu elektryki w hondzie z 2001 roku w sedanie, jakby ktoś miał możne takowy schemat byłbym wdzięczny. Ps.potrzebuje podłączyć kilka rzeczy w kabinie i do tego własnie potrzebuje schematu.
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
schemat elektryki
Collapse
X
-
-
To może ja się podłączę do tematu. Chciałbym podłączyć dodatkowe oświetlenie do wnętrza samochodu mianowicie chodzi mi o podświetlenie nóg pod kierownica oraz z drugiej strony pod schowkiem. Kable idą spod maski do światła podsufitki ale nie mogę zlokalizować miejsca gdzie wchodzi wiązka do kokpitu aby wpiąć się ledami. Wie ktoś może gdzie znajduje się wiązka która idzie do światłą podsufitki ?
Comment
-
Zamieszczone przez Wavis_ek Zobacz postaKable idą spod maski do światła podsufitki
Comment
-
Bezpiecznik F3 w skrzynce pod maską odpowiada za oświetlenie wewnętrzne, więc od skrzynki bezpieczników idzie kabel do lampki. Jeśli nie to proszę rozwiń swoją wypowiedź i jak możesz powiedź mi gdzie mogę znaleźć kabelki od światła podsufitki ?
Jak mówiłem zależy mi na okolicach kierownicy oraz z prawej strony schowek, więc fajnie by było wpiąć się gdzieś w okolicach konsoli.
Pozdrawiam
Comment
-
-
Dla tych którzy też chcieli coś takiego zrobić w swojej Hani to powiem, ze wiązka która idzie od światełka podsufitki nie idzie zgodnie ze schematem który wysłał "m26" tylko z lewej strony i pod kierownicą mamy kostkę z której lampka jest zasilana. Jeśli ktoś będzie potrzebował to porobię foty i wrzucę.
Pozdrawiam
Comment
Comment