Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

ustawienie wysokości promienia światła ręcznie bez silniczka

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• ustawienie wysokości promienia światła ręcznie bez silniczka

Hej moi drodzy. Od nie dawna jestem szczęśliwa posiadaczka Hondy EP2 2005. Problem polega na tym, ze raczej była bita z prawej strony z przodu ponieważ przy lampie nie ma silniczka regulacji i mój chłopak twierdzi ze pewnie ta lampa to jakiś zamiennik, ale dobra mniejsza z tym. I teraz pytanie do was. Czy idzie ustawić wysokość promieniu światła recznie bez tego silniczka ? Bo jak jade po ciemku to święci mi dosłownie w ziemie i słabo cokolwiek widać, czytalam ze gdzieś za lampa są jakieś regulacje ale niczego nie moge się doszukać. Znalazłam tylko pokrętło na klucz 10 który reguluje ustawienie soczewki na boki ale potrzebuje ją troszkę wyżej ustawić. Z gory dziękuje wam za pomoc.

Zakaz kategoryczny używania w tytule wątka słów "pomocy" lub "problem" !!! Dlaczego sabotujesz wyszukiwarkę forumową i nie przeczytałaś Regulaminu, przewodnika po forum?
    Temat zmieniam. Proszę o zapoznanie się z Regulaminem w pkt 2 pisze gdzie piszemy pierwszy post.
    Last edited by rambo7; 05-08-2017, 21:36. Powód: Regulamin pkt 2, 3, 5.

Jedź na SKP to ci za ładny uśmiech ustawią światła.

Comment

Zamieszczone przez Don_Diego_De_La_Vega Zobacz posta
      Jedź na SKP to ci za ładny uśmiech ustawią światła.
      Ja zadalam pytanie czy idzie to samemu ustawic
      Last edited by Kasielka; 04-08-2017, 19:23.

Comment

Być może da radę. W otworze gdzie silniczek się montuje będziesz miała gniazdo na gałkę siłownika i to gniazdo trzeba troszkę popchnąć i wtedy soczewka powinna się podnieść. Jak już ustawisz to trzeba to jakoś zablokować żeby znowu się nie opuściło , proponuję kupić taki siłownik używany i zamontować.

Comment

Working...
        X