Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

stacyjka

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• stacyjka

VII Stacyjka
    Witam problem z stacyjka albo immobilizerem i odpalaniem. Dzisiaj na światłach zgasła mi fura i jak przekręcałem kluczyk wcisnąłem na pilocie przycisk od tamtej pory nie chce odpalić. Pali z pychu zapłon działa i do momentu ostatniego przekręcenia i nie odpala silnik próbowałem programować kluczyk zrobiłem to zdjąłem klemy również i dalej nic wszystko działa po przekręcaniu kluczyka zaplon kontrolki itd , zamyka otwiera, ale nie odpala muszę z pychu odpalać pomocy jakiś pomysł?
    Jestem w UK

Zrób fotę centrali,ew. podaj typ.

Comment

@marcinwiecek... Wiem, że teraz Ty i problem z Twoją stacyjką jesteście najważniejsi na świecie ale nie rób nam śmietnika z forum. Napisałeś 5 wątków o tej stacyjce, w rożnych kategoriach licząc, że szybciej ktoś zareaguje...Nie.. Najpierw korzystamy z wyszukiwarki podobnego tematu, i jeżeli nie rozwiązuje to Twojego case'a, kontynuujesz go...

Poza tym, co to za nazwa wątku?? "Stacyjka"... Forum kolejowe? Do tego w dziale "Encyklopedia...", przenoszę.

Może by było lepiej jakbyś zaczął od tego tematu: https://www.civicforum.pl/showthread...egulamin-Forum

A pierwsze z brzegu tematy o immo...

Witam, Mam problem z odpaleniem mojego Civica VII z 2001r benzyna 1.6 110km. W piątek wieczorem poszedłem przeparkować samochód i bez problemu odpalił, przejechałem kilkadziesiąt metrów i samochód odstawiłem. Kolejnego rano przy próbie odpalenia słyszę, że rozrusznik się obraca (wydaje się, że trochę wolniej niż normalnie) natomiast samochód nie odpala. Wczoraj naładowałem akumulator i dzisiaj po raz kolejny próbowałem zapalić lecz z takim samym efektem. Z góry zaznaczam, że w baku jest

Witam, mam problem z odpaleniem mojej civic coupe 2001 rok, automat, wersja USA. Poniżej zamieszczam filmik deski rozdzielczej, i lampek które się świeca. Problem wynikł po montażu ( chyba błędnym emulatora- nie podłaczona dokładnie masa ) https://84876.file4u.pl/download/3437480/MVI_0027_www.file4u.pl.avi

Witam Panowie. Pytanie raczej w odpowiednim dziale. W dniu wczorajszym pojawił się problem a dziś powtórka z rozrywki. Otóż odbezpieczam standardowo alarm. Kluczyk w stacyjke. Przekręcam na pierwszą pozycję zapalają się wszystkie kontrolki wszystko gaśnie pozycja dwa cisza. Słychać cykniecie, słychać pompę. Ani drgnie. Elektryka, świece wszystko ok. Paliwo pół baku. Radio działa, nawiew również, światła są. Odpala po którejś z kolei próbie(wylacznie uzbrojeniu rozbrojeniu z wewnątrz i
      Last edited by markow71; 26-02-2017, 19:49.

Comment

Working...
      X