Witam. Potrzebuję schemat /schematy bezpieczniow w ep4 bo parę rzeczy mi nie działa i chce to jakoś naprawić a od czegoś trzeba zacząć. Potrzebuję również się dowiedzieć jaka żarówka jest potrzebna do kontrolki zapalonych długich świateł bo ostatnio się dziwiłem dlaczego mi tak wszyscy mrugaja :P. Pozdrawiam
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Schemat bezpieczniow ep4
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
mamy mocno skuteczne narzędzie jak wyszukiwarka tematów? ... i chcesz mi wmówić że nie działa ???.
Forum nie istnieje od wczoraj i takie tematy należy zakładać w ciemno, że są i to nie jeden, nie dwa, ani nie 6 ...tylko duuuuuuuuuuuuuuużo więcej, czyli mamy kolejny N'ty.
podpowiem też że jest napisane jak wyjąć licznik, i to nie jeden !napisane jest jak wymienić żarówki i to nie jeden
i napisane jest jakie żarówki - i to nie jeden !
Forum ma pomagać, i to się robi, ale forumowicze też nie powinni sabotować pracy funkcyjnych i robić bajzel.
Daj znać czy znalazłeś?
jak nie - to podpowiem i temat usunę, chciałbym tylko byś standardem korzystał z wyszukiwarki tematów i działu zrób to sam i 90% tematów typowych - to jest!Kierownik Działu Diesla
-
toż ja nawet z myślą o koledze dezpol, (diesel) namalowałem i opisałem jak dla dzieci w kolorach... w 3 dupy robotę zrobiłem.... czas poświeciłem... i nie korzysta
... lepiej napisać kolejny po cholerę nie wiem temat.
Kierownik Działu Diesla
Comment
Comment