Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Schemat bezpieczniow ep4

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• Schemat bezpieczniow ep4

Witam. Potrzebuję schemat /schematy bezpieczniow w ep4 bo parę rzeczy mi nie działa i chce to jakoś naprawić a od czegoś trzeba zacząć. Potrzebuję również się dowiedzieć jaka żarówka jest potrzebna do kontrolki zapalonych długich świateł bo ostatnio się dziwiłem dlaczego mi tak wszyscy mrugaja :P. Pozdrawiam

mamy mocno skuteczne narzędzie jak wyszukiwarka tematów? ... i chcesz mi wmówić że nie działa ??? .
    Forum nie istnieje od wczoraj i takie tematy należy zakładać w ciemno, że są i to nie jeden, nie dwa, ani nie 6 ...tylko duuuuuuuuuuuuuuużo więcej, czyli mamy kolejny N'ty.
    podpowiem też że jest napisane jak wyjąć licznik, i to nie jeden ! napisane jest jak wymienić żarówki i to nie jeden i napisane jest jakie żarówki - i to nie jeden !

Forum ma pomagać, i to się robi, ale forumowicze też nie powinni sabotować pracy funkcyjnych i robić bajzel.
    Daj znać czy znalazłeś?
    jak nie - to podpowiem i temat usunę, chciałbym tylko byś standardem korzystał z wyszukiwarki tematów i działu zrób to sam i 90% tematów typowych - to jest!
    Kierownik Działu Diesla

Comment

Na odwrocie puszki masz wszystko rozrysowane.

Comment

toż ja nawet z myślą o koledze dezpol, (diesel) namalowałem i opisałem jak dla dzieci w kolorach ... w 3 dupy robotę zrobiłem.... czas poświeciłem... i nie korzysta ... lepiej napisać kolejny po cholerę nie wiem temat.
        Kierownik Działu Diesla

Comment

@rambo

Na innych forach o różnej tematyce takie powtarzające się wpisy trafiają z automatu do kosza, podziwiam Cię za bardzo łagodne podejście do tematu aczkolwiek to podejście tworzy klimat w tej społeczności.

Meizu M2 Note

Comment

Working...
          X