Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

specyfikacja kompletu żarówek - zegary, panel

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• specyfikacja kompletu żarówek - zegary, panel

Ze względu na to, że wiedza na temat żarówek jest rozrzucona w dziale elektryka, proponuję zebranie indormacji w jednym miejscu.
    Mam zamiar zakupić i uzupełnić przepalone żarówki, przeszukałem więc forum i stwierdzam, że potrzebne są dwa ich rodzaje :

- żarówka T5 12V 1,2W - zegary i kontrolki, pokrętła konsoli (nawiew/ogrzewanie)
    - żarówka mini z wąsami 1,2W 12V - pozostałe, czyli: moduł przycisków AC, przycisk świateł awaryjnych, regulacja świateł mijania, mirror.

Najlepiej zaopatrzyć się w przewoltowane na 14V, dłużej wytrzymują.

Proszę o ewentualną weryfikację, gdyż informacje zebrałem z wielu tematów i wątków, dotyczących różnych wersji, przed i po liftowych, najczęściej z manualną klimatyzacją. Nie mam pewności czy taki zestaw będzie właściwy dla wszystkich wersji w tym mojej poliftowej z auto AC.
    Last edited by jacek-w; 12-10-2016, 11:11.

Nie jesteś sam przed tym działaniem. Bede sie z tym bawił w sobotę, bo zima tuż tuż... żaróweczki kupione ale w moim elektrycznym babeczka słabo ogarnieta nie wiedziala co to żarówka T5...doświadczenie mam akurat po wymianie ramki radia, jedynie ciezko było znalezc czas :-\

Comment

Working...
    X