Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Prośba o schemat wtyczki do przełącznika świateł

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• Prośba o schemat wtyczki do przełącznika świateł

Hej,

postanowiłem założyć w moim nowym nabytku automatyczny włącznik świateł (w każdym aucie którym do tej pory jeździłem światła włączały się po zapłonie i bardzo trudno mi się od tego odzwyczaić). Przyznam szczerze że poległem gdyż pierwszy raz montowałem to w samochodzie w którym sterowanie było przez masę.

Kupiłem taki automat

Przez sterowanie masą do końca wiem co się dzieje na którym pinie, we wtyczce jest 9 kabli. Najlepszym rozwiązaniem byłby schemat tej wtyczki - łatwiej było by mi zidentyfikować gdzie jest błąd

Będę bardzo wdzięczny za pomoc, ściągnąłem tą serwisówkę po angielsku ale nie do końca była pomocna bądź ja nie umiem szukać. Próbowałem również to pomierzyć tak jak robiłem to w poprzednich samochodach, lecz to mój pierwsza Honda (mam ją 2 dni). Wiem że jest książka polskiego wydawnictwa ale też jej nie mogę znaleźć. Będę bardzo wdzięczny za pomoc - dodatkowo porobiłem kilka zdjęć więc w momencie jak to uruchomię to wrzucę je na forum z komentarzem aby inni też mogli skorzystać bo z tego co widzę to dosyć popularny automat na allegro

Dzięki z góry
Working...
X