Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Uszkodzona oprawka światła stop

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• Uszkodzona oprawka światła stop

Hej,

Mam problem, totalnie rozsypała mi się oprawka tylnego prawego stopu. Żarówka nie trzyma odpowiednio przez co nie świeci. W warsztacie powiedzieli mi, że takiej oprawki nie idzie dostać i w grę wchodzi tylko szukanie po szrotach. Na allegro też z tego co widzę posucha w tym temacie, są oprawki do poliftowej wersji - co oczywiście mnie nie urządza bo ja mam Civica Vii z 2003 przed liftowego (benzyna 1.6, hatchback 5 drzwiowy). Po liftowe oprawki wydają się inne.

I tutaj pytanie, czy zostaje tylko tułaczka po szrotach? Faktycznie honda zrobiła tak unikatowe te oprawki, że nie idzie tego dostać w żadnym sklepie z elektroniką/elektryką?

Pozdrawiam wszystkich!

Kupowałem w zeszłym roku moduł (oprawkę) żarówek do tylnej lampy przedlift, mieli od ręki w aso w Lublinie - koszt ok. 70zł. Kupując na allegro kilkuletnią oprawkę jaką masz gwarancje, że plastik ze starości się zaraz nie rozsypie?

Comment

Zamieszczone przez fotok1 Zobacz posta
      Kupowałem w zeszłym roku moduł (oprawkę) żarówek do tylnej lampy przedlift, mieli od ręki w aso w Lublinie - koszt ok. 70zł. Kupując na allegro kilkuletnią oprawkę jaką masz gwarancje, że plastik ze starości się zaraz nie rozsypie?
      W ASO we Wrocławiu powiedzieli mi na początku 200zł i dwa tygodnie czekania, a potem zadzwonili po tygodniu, że już nie ma w produkcji tych oprawek... chyba poszukam w innym aso w takim razie.

Comment

Working...
      X