Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Civic VII 4D 2004 1.6 -> bezpieczniki, zapalniczka

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• Civic VII 4D 2004 1.6 -> bezpieczniki, zapalniczka

Siemka. Jestem nowy na tym forum, więc pewnie ktoś mnie zjedzie za to, że nie poszukałem dokładniej. Powie ktoś który bezpiecznik jest od zapalniczki? przy okazji nieświeci żaróweczka w schowku obok więc pewnie dzielą bezpiecznik. A przy okazji zapoda ktoś schemat bezpieczników? Szukałem w internecie od godziny i nic nie znalazłem...
    Samochód: Civic sedan 2004.

Od zapalniczki jest bezpiecznik F18 - 15Amperowy- Skrzynka bezpieczników pod kierownicą

Comment

Sprawdź czy na pewno nie działa Ci zapalniczka, czy też może masz za krótki bolec ładowarki czy innego sprzętu który próbujesz uruchomić z gniazda zapalniczki. Ja tak miałem i męczyłem sie w szukaniu usterki, a okazało się, że wystarczyło zmienić ładowarkę.

Comment

Zamieszczone przez ktoschris Zobacz posta
        Siemka. Jestem nowy na tym forum, więc pewnie ktoś mnie zjedzie za to, że nie poszukałem dokładniej. Powie ktoś który bezpiecznik jest od zapalniczki? przy okazji nieświeci żaróweczka w schowku obok więc pewnie dzielą bezpiecznik. A przy okazji zapoda ktoś schemat bezpieczników? Szukałem w internecie od godziny i nic nie znalazłem...
        Samochód: Civic sedan 2004.
        Czy w sedanie 2009 (VIII gen.) jest identycznie?

Comment

Working...
        X