Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Gdzie jest gniazdo AUX w Civic VII ? podłączenie do AUX.

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• Gdzie jest gniazdo AUX w Civic VII ? podłączenie do AUX.

Cześć,

gdzieś...ponoć z tyłu radia jest wyjście AUX, moje pytanie brzmi czy dałoby radę kablem podłączyć telefon tak by odtwarzało muzę z telefonu??
    Jeśli tak to jaki to kabel?

Pozdro 4 all

Nie ma i nawet nie szukaj

Comment

to po co jest przycisk aux? z tego co wiem można zmieniarkę podłączyć pod to wejście, więc może telefon też? ;]

Comment

Jak znajdziesz rozpiskę gniazda zmieniarki,to będziemy "w domu" .Zmieniarka daje sygnał analogowy i można go podać z wyjścia telefonu.
        Potrzebny jest pinout i wartości,żeby dało się emulować zmieniarkę.Chętnie pomogę jak znajdzie się jeszcze jakiś skory do współpracy posiadacz takiej zmieniarki.

Comment

Jak piszę m26. Potrzebny jest emulator znieniarki czyli sygnał anaogowy Można kupić ba alledrogo za chyba 300zł zmieniarkę cyfrową. Pozwala odtworzyć 99 utworów chyba w 99 folderach. Masz czytnik kart SD i wejście Aux. Mieści się w schowku

Comment

W zakładce kablomania/line in out/wejścia liniowe/ jest rozpisany jakiś schemacik do pioneera
            Dla mnie jako laika jest to czarna magia ale może Wam coś podpowie

Comment

Czy to jest takie gniazdo?

Comment

EV1 5D wyjście AUX czy jest

Witam, chciałem zapytać o wyjście AUX w radiu, na radiu jest informcja CD/AUX, jak widać na zdjęciach, czy jest gdzieś ukryte to wyjście, pod radiem widać jakiś ucięty biały kabel..pod maską są poprowadzone przewody do tuby..może to od tego?
                20160923_164152.jpg20160923_164210.jpg
                Mój szarak

Comment

połączyłem twój post z istniejącym wątkiem, wszystko jest wyjaśnione.
                  Kierownik Działu Diesla

Comment

Working...
                  X