Nie znalazłem takiego tematu więc zakladam nowy a mianowicie nie mogę zlokalizowac przekaźnika świateł przeciwmgielnych przednich w civic VII EU 7 z 2004r silnik d14z6 .światła sa orginalne i załoźone fabrycznie.
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
przekaźnik świateł przeciwmgielnych przednich civic VII
Collapse
X
-
rozchodzi się o przeciwmgłowe przednie, zatem faktycznie łatwo coś na ten temat znaleźć nie ma: https://www.civicforum.pl/showthread...i+bezpieczniki
w tym linku znajdują się informacje z których można skorzystać ale na temat przeciwmgłowych mało, w zasadzie nic.
Przeciwmgłowe można załączać albo z deski rozdzielczej przyciskiem (3D) albo z manetki przy kierownicy (5D).
Przekaźnik jest we wskazanym miejscu na schemacie. Znajduje się gdzieś na wiązce nie jest w skrzynce przekaźników!
W przypadku przycisku na desce rozdzielczej to idąc palcem po wiązce dojdziemy do przekaźnika - przekaźnik jest integralną częścią tej wiązki. Fabrycznie wiązka zawiera: Przycisk - okablowanie - przekaźnik - kable i człączki. Gdzieś to wszystko jest ulokowane w okolicy w desce w okolicach przycisku.
Przekaźnik Test typu "A" wpis #8 w linku który podałem:
...............Typ A normalnie otwarty posiadają:
Przekaźnik przednich świateł przeciwmgielnych.
To jest wiązka od załączania świateł przeciwmgłowych z przycisku. // są wersje co mają załączanie świateł p.mgłowych z manetki// to co na foto to do modeli co mają załączanie z przycisku umieszczonej w konsoli z lewej strony kierownicy jak tu:Last edited by rambo7; 01-06-2018, 13:00.Kierownik Działu Diesla
Comment