Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Tempomat w 1.6 110 km ?

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• Tempomat w 1.6 110 km ?

Witam, mam pytanie czy można zainstalować Tempomat w Civicu 7 gen z silnikiem 1.6 100 km

Mam benzyne i gaz BRC. Kiedy jadę autostradami 8h to mnie noga boli w kolanie od wciskania gazu

Ile może kosztować montaż tempomatu najlepiej w Łodzi?

Odpowiadając na pytanie - czy można? oczywiście wszystko można - tylko to nie jest takie proste, jak np. montaż radia.
    Najlepszym tempomatem w tym momencie to położyć cegłę na gaz, stary sposób ze Stara.

Zorientuj się co jest potrzebne do założenia tempomatu, sprawdź ile to całe urządzenie kompletne kosztuje a najlepiej, gdzie to można kupić? jak nie odstraszy Cię ilość pracy i wydatków $ no to nic tylko działać .
    Nie widziałem nigdzie np. na allegro całej instalacji tempomatu do Civic. Jest opcja wymontowania tego z egzemplarza który to posiada, ale tu musisz mieć rozpiskę z ASO (co do śrubki i bezpiecznika) co się składa na całą instalację.

To nie jest tak, jak Ci się wydaje w pytaniu "ile to kosztuje w łodzi" ...najpierw to: kto i gdzie w Polsce lub Europie !? ...jest w stanie się tego podjąć .
    To nie jest tak: .."dzień dobry ...panie chciałbym tempomat ... ile ta impreza kosztuje?" ... odpowiedź możę być w oczach tego mechanika ... czy ten człowiek dobrze się czuje ?
    Last edited by rambo7; 30-05-2014, 07:53.
    Kierownik Działu Diesla

Comment

kiedyś szukałem informacji na ten temat. Szukałem, szukałem i.... szukałem i w końcu w czarnych odmętach internetu znalazłem jakiegoś krzywo zeskanowanego pdfa traktującego o montażu tempomatu w civicu. Nie pamiętam dokładnie ale było duuzo części i przeróbek. Nowe linki, wiązki, komplet pedałów, cośtam cośtam... Postaram się to odścigać gdzieś u siebie na dysku

Comment

Tempomat civic vii

Cześć, instalował ktoś może z was tempomat w hondzie civic vii gen?
        Myślę o uniwersalnym ap900 chyba ze posiada ktoś z was inne doświadczenia.
        Mateusz

(podobny temat: Niedziałający tempomat civic VII 1,6)
        (korzystaj z wyszukiwarki tematów).
        r7
        Last edited by rambo7; 18-09-2017, 08:23. Powód: Regulamin pkt 3.

Comment

Working...
        X