Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

puszka bezpieczników z innego auta

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• puszka bezpieczników z innego auta

Witam, panowie mam pytanko

czy jak zakupie do swojej Hanki puszkę bezpieczników z innego 1.7 CDTI to czy rozprogramuje mi to immo i pilocika ? czy to nie ma w ogóle z tym nic wspólnego?

wiem ze w tej puszce jest MICU - moduł sterowania multipleksem i o niego mi chodzi bo mój się przypalił , mogę w takim razie wymieniać cala skrzynkę wraz z bezpiecznikami i auto będzie mi normalnie hulać??

... brak wiary w słowo Kierownika działu diesla... ale masz prawo, spytaj w ASO .
    to odpowiem tak: tu mało kto się wypowie twierdząco, bo nie było jeszcze takiego przypadku
    Kierownik Działu Diesla

Comment

Podłączam się do pytania też mam do wymiany skrzynkę bezpieczników na razie elektryk coś tam zrobił i działa wszystko ale kazał ją wymienić, czy od innego silnika będzie pasowała czy musi być z takiego samego? Lukas169 jakie miałeś objawy uszkodzenia skrzynki bezpieczników?

Comment

zrobił gdzieś zwarcie w układzie oświetlenia wewnętrznego (próba podłączenia dodatkowego światła), obecnie nie ma oświetlenia, ze skrzynki śmierdzi.
        Kierownik Działu Diesla

Comment

aha u mnie nie było światła STOP, a bezpieczniki ok, elektryk powiedział ze skrzynka padła

Comment

Working...
          X