Witam, Dzisiaj zauważyłem że mam problem z kierunkami, otóż po wrzuceniu i skręcaniu 90 stopni czy to w lewo czy w prawo jest bardzo głośne i szybkie cykanie jakby kierunek chciał odbić ale nie odbija,oprócz normalnej pracy(cykania),przy delikatnym skręceniu nic takiego sie nie dzieje po skręceniu kierownicy na wprost wraca wszystko do normy, jest to mega denerwujące, czy może to być jakiś przekaźnik ?
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Kierunkowskazy nie mrugają
Collapse
X
-
Zamieszczone przez rambo7 Zobacz postaopis trochę nie jasny, możesz to nagnać? albo dokładnie opisać? cykanie jest zgodne z mruganiem żarówek? sprawy odgłosów zawsze sa trudne jak nieprecyzyjny opis to tym bardziej trudne.
Comment
-
Zamieszczone przez rambo7 Zobacz postaaa ok, to wszystko jest w porządku, tak jest w każdym aucie
.
Comment
-
w takim razie coś z "pająkiem", ten układ pracuje fakt dość cicho. Możliwe że coś się w nim zdemolowało i teraz słychać "tyrkotkę", wydaje mi się trzeba zdjąć kierownice by tam zajrzeć.Załączone plikiKierownik Działu Diesla
Comment
-
Zamieszczone przez rambo7 Zobacz postaw takim razie coś z "pająkiem", ten układ pracuje fakt dość cicho. Możliwe że coś się w nim zdemolowało i teraz słychać "tyrkotkę", wydaje mi się trzeba zdjąć kierownice by tam zajrzeć.
Comment
-
Comment