Co myślicie o wsadzeniu subwoofera od audi A4 b6-b7 do mojej civic 7 sport ? Myślę że wejdzie do boczku w bagażniku. Nie chcę się bawić w jakieś tuby czy coś. Czekam na wasze opinie.
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Subwoofer audi A4
Collapse
X
-
Dobrze by było jakbyś zamieścił zdjęcie tego suba. Nie wszyscy wiedzą jak takie ustrojstwo wygląda. Wtedy może jakiś posiadać VII będzie mógł coś poradzić.
PozdroThe 1st. - EJ9
The 2nd. - ES7
The 3rd. - FD7
The 4th. - CU2
------------------------------------------------------------------
------------------------------------------------------------------
-
https://www.dacar.pl/foto/20120516/d...6100509288.jpg To jest subwoofer z audi. Chcę się zbliżyć dźwiękiem mojego audio w hondzie 7 do dźwięku audi A4 co już pisałem w wcześniejszym poście. Biorę każdą możliwa opcje pod uwagę oprócz wielkich skrzyń na cały bagażnik to nie dla mnie.
Comment
-
jeśli będziesz chciał przenieść wprost patenty z A4 do HC to nic z tego nie wyjdzie. Taki subwofer jest dopasowany profilowo i charakterystyka do wnętrza A4 za pewne jest częścią systemu Bose. Montując to nie uzyskasz brzmienia jak w A4, to nie tak. Mówiłem Ci wymienić głośniki seryjne na lepsze by pasowały we wnęki bez przeróbek do tego 4 kanałowy wzmacniacz i w miarę dobre radyjko i już taki zestaw lepiej brzmi niż seria w A4. Jak tak będziesz "kombinował" jak kombinujesz to przekombinujesz.Kierownik Działu Diesla
Comment
-
rambo7 a gdybym pozbawił głośniki basu i przełożył go na takie coś
Co o tym myślisz ? nie jest to duże niedrogie nie zawali mi całego bagażnika a afekt może być fajny
Comment
Comment