Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Subwoofer audi A4

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• Subwoofer audi A4

Co myślicie o wsadzeniu subwoofera od audi A4 b6-b7 do mojej civic 7 sport ? Myślę że wejdzie do boczku w bagażniku. Nie chcę się bawić w jakieś tuby czy coś. Czekam na wasze opinie.

Dobrze by było jakbyś zamieścił zdjęcie tego suba. Nie wszyscy wiedzą jak takie ustrojstwo wygląda. Wtedy może jakiś posiadać VII będzie mógł coś poradzić.

Pozdro
    The 1st. - EJ9
    The 2nd. - ES7
    The 3rd. - FD7
    The 4th. - CU2
    ------------------------------------------------------------------

------------------------------------------------------------------

Comment

https://www.dacar.pl/foto/20120516/d...6100509288.jpg To jest subwoofer z audi. Chcę się zbliżyć dźwiękiem mojego audio w hondzie 7 do dźwięku audi A4 co już pisałem w wcześniejszym poście. Biorę każdą możliwa opcje pod uwagę oprócz wielkich skrzyń na cały bagażnik to nie dla mnie.

Comment

jeśli będziesz chciał przenieść wprost patenty z A4 do HC to nic z tego nie wyjdzie. Taki subwofer jest dopasowany profilowo i charakterystyka do wnętrza A4 za pewne jest częścią systemu Bose. Montując to nie uzyskasz brzmienia jak w A4, to nie tak. Mówiłem Ci wymienić głośniki seryjne na lepsze by pasowały we wnęki bez przeróbek do tego 4 kanałowy wzmacniacz i w miarę dobre radyjko i już taki zestaw lepiej brzmi niż seria w A4. Jak tak będziesz "kombinował" jak kombinujesz to przekombinujesz.
        Kierownik Działu Diesla

Comment

Dzięki za odpowiedz poslucham cię i zrobię tak jak mówisz . Nie będę kombinowal zacznę od wzmacniacza

Comment

rambo7 a gdybym pozbawił głośniki basu i przełożył go na takie coś

Co o tym myślisz ? nie jest to duże niedrogie nie zawali mi całego bagażnika a afekt może być fajny

Comment

Working...
            X