Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Kodowanie pilota Honda - centralny zamek VII gen 2001-5. Zgubiomy pilot.

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

Zwróćcie uwagę że te piloty wysyłają sygnał o konkretnej częstotliwości 433,9 MHz
    Honda Civic MB2 2000r. liftback 5D. D16W4

http://www.civicforum.pl/showthread.php?t=20077

Comment

Rambo - no looknalem.... moj oryginalny pilot ma starta nalepke.... ktos moze jeszcze wrzucic fote swojego? krz2348?

Comment

noo tak jest ! mój oryginalny to te foto gdzie na "plecach" nic nie ma, a nowy dokupiony ma te białą nalepkę. Wszystkie mają tę samą częstotliwośc 433,9MHz ale może te made in japan ma znaczenie mystuc poszukaj takiego jak ja mam sprawdź wtedy - musi coś zadziałać.
        Kierownik Działu Diesla

Comment

heeh nie ma czegos szukac, albo sie cos na allegro pojawia albo nie. tyle

moj stary orygialny tez ma nalepke tez biala tylko napisy juz zeszly.
          jak mozesz takie zalatywic to byloby super.

daj znac czy mozesz cos takiego zalatwic widze ze jets wiecej chetnych heheh, a cena 100pln jest ok.

Comment

u mnie dokładnie tak samo - nalepka jest, ale na niej nic nie widać, wszystko starte .. mówiąc szczerze pilot by się przydał, ale alarm również, więc jeśli nie wyjdzie od rambo7, to pewnie zamontuje alarm i myśle że będzie dobrze :/

a sposób kodowania pilota znalazłem w AutoData .. gdzieś już w którymś wątku wrzuciłem, ale wiem że może to zależeć od modelu/roku/komputera

Comment

ja sie pisze na przyjazd, lecz jeśli będzie to problemem, to pilota tak czy inaczej biorę...

Comment

A do CTRa taki pilot też podejdzie?
                Mam u siebie tylko centralny zamek,żadnych alarmów .
                No i hał macz?

Okej,wygląda na to,że będzie pasował,jak coś tylko byś widział,to daj znać .
                Pozdro.
                Last edited by rambo7; 03-01-2011, 09:57. Powód: edit
                sigpic
                Mój błękitek
                http://www.youtube.com/watch?v=VQiD2kngEAg
                Pozdrówka dla wszystkich

Comment

heeh CM Punk ale jestes narwany - co ma wiedziec? jest koncepcja zakupu pilotow w korzystnej cenie - jak wchodzisz to deklaruj

rambo7: ja bym wzial jedna sztuke - nie wiem tylko czy jest sens hulac do ASo gdzieś po polsce.
                  Jakby co moge podac VIN i ten majsterek moze sprawdzic przeciez w HDI czy podejdzei czy nie - zreszta - podalem na pierwszej stronie co mi zalecali po VINie w ASO - czyli taki mi potrzeba. jak sie da zalatwic - chetnie wezme z opcja wysylki.
                  Last edited by rambo7; 20-12-2016, 07:17.

Comment

OK, musicie mi dać czas, w przyszłym tygodniu wybieram sie do aso w tej i inne sprawie by pogadać. (zobacze czy sie nic nie zmieniło w sprawie pilotów i czy to zalatwie jak do tej pory mam na dzieje że mi nie wyjedzie "dla kolegów to bedzie drożej. )
                    Pytanie mam do Was ewentualnie kto sie pisze na wizyte w Opolu (robota na miejscu w godzinach 9-15,sta) a kto tylko na zakup ? musze wiedzieć co gadać, bo sprawa jest obgadywana "po znajomości spod lady".
                    O szczeółach poinformuję później - najpierw musze wiedzieć ilu jest chętnych.
                    __________________________________________________ _____________________________
                    OK chłopaki, jestem po rozmowie z ASO sprawa ma się tak:
                    - usługa na miesjcu ASO: Pilot + Kodowanie cena 120zł.
                    (nie ma możliwości wysyłki pilota nie prowadzą takiej usługi ani nie będą się w nią bawić - tak mi powiedziano.
                    W rzeczywistości jest tak jak mówię - serwisant przychodzi z pękiem pilotów np. 30szt. i dokonuje prób kodowania - przeważnie trafi ale nie z każdym pilotem - dlatego wysyłanie - odsyłanie kolejne wysyłanie itd nie wchodzi w gre - pozatym jak to serwis - boją się o wszystko, nie chciałem naciskać na kolegę i Was proszę o to również bo sprawa jest typowo koleżeńska - to znaczy usługa jest jaknajbardziej serwisowa ale na piloty nie ma paragonu).

jeśli ktoś się zdecyduje na na wizyte w ASO w Opolu w tej sprawie proszę o E-mila na priv. podam do kogo ma zadzwonić i się umówić.
                    Kierownik Działu Diesla

Comment

no i sprawa jasna.
                      czy serwis jest czynny w sobote?
                      bo w tygodniu szkoda hulac

Comment

tutaj strona: https://honda.opole.pl/?section=7
                        rozmawiamy tylko z Panem nr 1 w tabeli.
                        Last edited by rambo7; 03-01-2011, 10:17.
                        Kierownik Działu Diesla

Comment

no to mamy konkret
                          moze zatem umowimy sie na jakis szybki spot (nie za dlugi) przy tej okazji jak snieg odplynie?

Comment

jak dla mnie świetna informacja zapewne wybiore się jeszcze w tym tygodniu, ale jeśli jest okazja spotkać się w większym gronie, to się piszę ..

Comment

No ja tez sie moge wybrac ale najwczesniej sobota 22/01 wczesniej weekendy mam juz obstawione, pozatym pogoda tez srednia

Comment

nie ma sprawy - w moim przypadku wyłącznie po południu a wtedy ciemno.
                                najlepiej sobota chyba i za dnia?! 22-go stycznia, mi pasuje.
                                Kierownik Działu Diesla

Comment

Working...
                                X