Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Ustawienie zegara

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

jesli macie typ radia A to instrukcja robsona troche wyglada inaczej, bo po włączeniu radia przyciskamy pokrętło głośności i gdy pojawia sie 1 AF ON to je puszczamy, naciskamy 5 aż pokarze się 24H i wychodzimy naciskając pokrętło głośności, potem ustawiamy godzine i jest ok

Comment

Zamieszczone przez keizam Zobacz posta
      Przeszukałem Polską instrukcję. Nic tam nie ma o zegarze ani o pozostałych 4 ustawieniach...

1. AF On/Off
      2. Reg On/Off
      3. PS On/Off
      4. A-pi On/Off
      5. Clock 12H/24H
      Ciekawe do czego są 1-4
      pozwole sobie odswierzyc watek - czy ktos wie co zmieniaja opcje 1-4?

Comment

Ja właśnie coś znalazłem... Prawdopodobnie:

1.AF On/Off - Automatyczne wyszukiwanie innego zakresu fal w tej samej 'sieci (chyba chodzi o AM/FM)'. Automatycznie przestraja na mocniejsze fale gdy mamy problem z odbiorem aktualnie słuchanej stacji?
        2.Reg On/Off - Determinuje czy funkcja 1. AF ma wyszukiwać stacje ogólnokrajowe czy wyłącznie nadające programy regionalne.
        4.A-pi On/Off - Automatyczne wyszukiwanie stacji nadającej podobny program, w momencie w którym aktualna 'zapamiętana' stacja nie może zostać złapana (np. długa podróż)

Prawdopodobnie bo wyczytane z nowszej instrukcji Pioneera
        Honda Civic 1.8 i-VTEC 4D

Comment

mialem nadzieje ze jedna z opcji to wyswietlanie CD tekstu ale chyba to radio nie ma takiej opcji dzieki wielkie keizam!

Comment

Working...
          X