Witam czy w civicu 1.4 2003 HB da rade jakoś ustawić,ze gdy zamykam drzwi z pilota migają kierunki...??
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Pilot od centralnego
Collapse
X
-
widze nie odpuszczasz tematu. Z fabrycznymi C-Z nie ma szans ! wszystko jest skonstuowane modułowo nie ma dodatkowych wyjść / wejśc by cokolwiek podpiąć.
Jedyne wyjście to kupienie nowej centralki C-Z z nowymi piotami podpięcie nowej w której muszą być wyjścia jakie sobie życzysz np wyjście na kierunki, na syrenke, diode, etc.
org. piloty wtedy zostawiasz w domu i wszystko chodzi z nowymi bajerami.
Jest jeszcze jedna kwestia powiązenie Org C-Z z Immobiliserem, u mnie jest tak że (org. pilot) nie jestem w stanie zamknąć drzwi z pilota mając kluczyk w stacyjce, można jedynie z rygla. (gdy bedziesz miał niezależna centralkę bedziesz mógł zamknąc z pilota nawet podczas jazdy). Tak że chyba Org. pilot i centalka ma powiązanie z immobiliserem bo nie da się działać na pilocie w pewnych warunkach, mało tego Immobiliser na pewno ma powiązanie z komputerem bo odpięcie kompa powoduje reset pilotów i trzeba od nowa wczytywać częstotliwośći. Ostatnio byłem w ASO i "dorabiałem" sobie drugiego pilota (bo org tylko 1szt) trwało to 1 min i na tej podstawie sądzę że org C-Z ma powiązanie z immobiliserem i komputerem auta.Kierownik Działu Diesla
Comment