Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

łożysko tył

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• łożysko tył

Witam mam pytanko czy można dokupić samo łożysko bez piast do tyłu czy nie da rady???
    Moja honda VI gen 5d

Jak ja kupowałem to były same z piastą.

Comment

już lukałem i są też same bez piasty szkoda mi wydawać 100 zł bez potrzeby jak samo łożysko 50 zl

Comment

W EPC tył jest jako jeden element piasta z łożyskiem i tak się powinno wymieniać.

Comment

Podłączam się pod temat bo właśnie szukam łożyska razem z piastą na tył do mojej Hanki i rozpiętość cenowa i ilość firm produkujących te części mnie przeraża!Chciałem Was spytać czy łożyska firmy JC AUTO mogą być? Pojeżdżę na nich? Wiem, że KANACO, SKF, czy KOYO to jedne z lepszych firm produkujących te części ale też odpowiednio wysoko się cenią. W Inter Cars znalazłem łożysko JC AUTO za 140 zyli i zastanawiam się właśnie nad kupnem tego. Co myślicie o tej firmie???

Comment

jasne jezeli trzymaja cie warunki finansoww to chyba raczej nie masz wyboru i nie wezmiesz kanaco za ponad 300 zl to chyba najtanszy zamiennik o trwalosci sie nie wypowiadam bo nie mam zadnej czesci tego producenta

Comment

Mam pytanie,
              Czy lozysko tyl z ABS do Hondy Civic Aerodeck (kombi) 1,5 jest takie same jak to do wersji Fastback 5D ??
              Kupilem i nie pasuje, koronka od ABS zawadza o czujnik ABS???

Comment

Working...
              X