Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Którego z producentów amortyzatorów polecacie

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• Którego z producentów amortyzatorów polecacie

Witam. Zbieram się do remontu zawieszenia i chciałem Wam zadać pytanie. Którego z producentów amortyzatorów polecacie bardziej, wybór między KYB, Bilstein i Sachs, które są lepszej jakości i ogólnie jakie mogą być różnice między modelami tych producentów, mam civica 98 5d. Na forumie znalazłem temat o amortyzatorach jednakże nei było tam jasnej odpowiedzi która z firm lepiej się prezentuje. Chodzi mi o komplet (przód, tył)

Pozdrawiam

nie świrujcie że nikt z bardziej obeznanych nie umie mi doradzić:>
    Last edited by Gość; 26-11-2008, 22:48. Powód: Opcja edit;)

Mogę tylko napisać co usłyszałem od mojego mechanika - mi polecał 2 firmy : Bilstein i Sachs .

Comment

O Tokico słyszałem też pozytywne opinie ... Ponoć montowane seryjnie w Toyotach ...?

Comment

KYB dobrą opinie o tej firmie słyszałem nie wiem jak się to ma cenowo

Comment

wszystko zalezy ile kasy masz na to,napisz jaka kwota dysponujesz to pogadamy

Comment

generalnie szykuję sie w grudniu na remont zawieszenia i będe miał na to ok 2 tys naszykowane więc szykuje ok 1 tys zł na amorki (tak myśle) że coś konkretnego już kupie w tej cenie. Wiem że nie ma rzecyz tanich i dobrych dlatego proszę Was o poradę sensowną, biednemu nie opłaca się oszczędzać.
            Last edited by R19K10S; 26-11-2008, 22:07.

Comment

no i jak koledzy forumowicze? poradźcie w końcu coś)

Comment

kayaba .monroe

Comment

to mnie zaskoczyłeś, kyb sie spodziewałem ale monroe nie, czemu te akurat? mój mechanik odradził z powodu kiepskich warunków gwarancji i praktycznie braku możliwości jej wyegzekwowania...

Comment

, sklep internetowy, Inter Cars S.A.
                    fota
                    Home
                    i tu bardzo dobra strona i duzy wybor
                    Amortyzatory - Kayaba, Monroe, Magnum i inne

z tymi monroe to mialem zalozone w reno i bez zarzutu

Comment

ok wszedłem na strone którą podałeś amorki.com i znalazłem takie rzeczy
                      Amortyzatory Honda Civic (89-01) - AmortyzaTory Kayaba, Monroe, Tokico, Paraut, Honda Civic (89-01)
                      i są tu dwa modele amortyzatorów jedne są po 200 zł za sztuk a drugie są po 400 zł za sztuke, niech mi ktoś wytłumaczy dlaczego aż taka różnica w cenie.

Comment

Working...
                      X