Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

przegub d14a2

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• przegub d14a2

czas wymienic przeguby bo juz daja znac o sobie...no i problem w sklepie nie wiedza jaki i wedlug nich mam abs a wiem ze nie posiadam ta wersje anglik 5d d14a2 z 95r na allegro,w sklepach internetowych niby sa bez abs ale co z tego jak na jednej stronie jest inny rozmiar niz na drugiej...prosze o pomoc jaki dokladnie przegub musi...wiem ze moge wymontowac u siebie i sprawdzic ale w tym jest problem ze auto jest uzytkowane codziennie...niech ktos kto wymienial przegub od strony kola w takim aucie i wie jaki bedzie pasowal niech napisze lub poda link do aukcji....mysle kupic firmy hdk...z góry dziekuje za odpowiedzi i pozdrawiam posiadaczy Hanek

Najlepiej dac wiecej i kupic firmy HDK, pojezdzisz na nim dlugo
    Co do wymiany - jak nie masz abs to mozesz kupic jakikolwiek - z abs sa po prostu drozsze, dlatego chca ci wcisnac. Na allegro w opisach jest do jakiego silnika podchodzi dany przegub - szukaj po prostu do silnika 1.4l honda civic 6gen
    Pozdrawiam wszystkich cieplutko!
    Jakby jakiś link przeze mnie zamieszczony nie działał (z moich wstawek) proszę o prywatną wiadomość. Wrzucę ponownie.

Comment

no ale roznia sie iloscia zebów a wydac 300zl i nie bedzie pasowac to troche lipa

Comment

Czyli masz abs czy nie masz? Bo już nie wiem...
        Jakby jakiś link przeze mnie zamieszczony nie działał (z moich wstawek) proszę o prywatną wiadomość. Wrzucę ponownie.

Comment

Z tego co mi wiadomo przegub z abs pasuje do samochodu bez abs tylko jest nieznacznie droższy (jakieś 10-20 zł). Zapytaj też w innych sklepach, a nie tylko w jednym

Comment

Znajdź sklep gdzie dobierają części po numerze VIN.
            Ja też szukałem przewodów zapłonowych do civic VI z 97' i dopiero po trzeciej próbie gdzie sklep specjalizował się w japońskich częściach kupiłem - ale gościu dobierał w katalogu po numerze nadwozia a nie po roczniku i modelu.

Comment

dzieki koledzy i zrezygnuje z zakupu przez internet i poszukam po sklepach

Comment

Zamieszczone przez Piotrex44 Zobacz posta
                czas wymienic przeguby bo juz daja znac o sobie
                A konkretnie co się dzieje.
                Mam ten sam model co ty i zrobiłem chyba z 50tys na "lekko stukającym" przy skręcie w lewo lewym przegubie. Żadnych innych złych rzeczy nie widzę i dlatego daleko mi do wymiany

Comment

Zamieszczone przez andre Zobacz posta
                  A konkretnie co się dzieje.
                  Mam ten sam model co ty i zrobiłem chyba z 50tys na "lekko stukającym" przy skręcie w lewo lewym przegubie. Żadnych innych złych rzeczy nie widzę i dlatego daleko mi do wymiany
                  Obyś nie płakał jak któregoś pieknego zimowego dnia będziesz musiał prosic o zepchnięcie autka na pobocze lub holowania do warsztatu celem wymiany przegubu .Kolega Piotrex44 nie jest taki odważny jak ty więc wymienia bo to co radzisz jest zła radą .

Comment

Ja też już sie czaję na wymianę - ale obydwóch przegubów, nawet przy lekkim skręcie (tak z 15 stopni na kierownicy) słychać pukanie podczas jazdy pod górkę... ;/

Comment

ja tak mam ze jak cos jest nie tak w hani to robie to od razu a nie jezdze az calkiem sie rozleci i byc moze uszkodzi cos innego...wiec andre dziekuje za rade ale nie skorzystam z niej..pozdro

Comment

Working...
                      X