witam wszystkich. czy moze mi ktos powiedziec ile moze kosztowac kompletne sportowe zawieszenie do civic 6gen sedan 99r????? jakos nie moge w necie tego znalesc, no i znajomi tez nie sa w stanie mi pomoc..... z gory dziekuje
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
sportowe zawieszenie
Collapse
X
-
Kolego wystarczyło dobrze poszukac
tutak sprezyny
Honda Civic - sportowe sprezyny zawieszenia 95-01r (706302637) - Aukcje internetowe Allegro
Amorki
AMORTYZATORY SPORTOWE HONDA Civic + CRX 95-01 TYŁ (686901539) - Aukcje internetowe Allegro
HONDA CIVIC CRX 91-01 AMORTYZATORY SPORTOWE PRZOD (707445685) - Aukcje internetowe Allegro
-
Kolego najpierw musisz okreslic jakie chcesz te zawieszenie...bo sportowe mozna roznie okreslic...mozesz zakupic twardsze sprezyny co obniza samochod i dadza troche twardzsze zawiesznie albo kompletne gintowane...jezeli chodzi o gwintowne to tez zalezy ile talarów chcesz na to poswiecic bo sa rozne rodzaje...pozdrawiam
Comment
-
mam sportowe, samochud BYL bardzo trwardzy, obnizony, ale przez nasze polskie popierd..... drogi po 6 msc czasu zawieszenie nadaje sie do d...y . samochod strasznie buja na dolkach, cos ciagle puka, jast tak mieki teraz ze czasem mozna zwymiotowac gdy przejade po jakims wzniesieniu na jezdni itp.... mam tego dosc musze to wymienic
Comment
-
Zamieszczone przez kubawielk87 Zobacz postaDaniello ja na Twoim misjscu zainwestowal bym w gwintowane zawieszenie z pakietu ulicznego bilsteina bo jest w miare tanie i dobre...
R1Concept.com | Felgi aluminiowe Opony - ROTA, BuddyClub, Ultralite, Toyo, Yokohama - N+ SPEC DAMPERS
lub cos tanszego i dobrego w miare.
HONDA CIVIC CRX 91-01 ZAWIESZENIE GWINTOWANE GWINT (707968974) - motoAllegro
paru znajomych na tym lata i polecaja sobie.ja tez to mam i nie narzekam!
Comment
Comment