Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Dziwne pukanie z tylu!

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

też tak miałem to jest efekt naszych Polskich dróg... ;/ według mnie symerbloki do wymiany koszt to około 170 zł i kilka godzin roboty jeśli zmieniasz sam

Comment

Temat widzę powszechny bo i u mnie w hani też coś takiego się dzieje jak opisujecie, w sobotę daje do mechanika może on to wybada a nadmienie ze simerboki wymieniłem na nowe i dalej jest to samo.

Comment

ja tez tak mam ale tylko przy ruszaniu po zimnej nocy, pozniej jast - moze to ma cos wspolnego??

Comment

Zamieszczone przez novo Zobacz posta
          ja tez tak mam ale tylko przy ruszaniu po zimnej nocy, pozniej jast - moze to ma cos wspolnego??
          dokładnie to samo zauważyłem. Jak Hania stoi na zimnym to po ruszeniu walnie na nierównościach ze 2 - 3 razy, a potem już jest ok. Tak samo dzieje się przy wyjeżdżaniu rano do pracy. Byłem na przeglądzie sprawdzić całe zawieszenie i wyszło po 80% we wszystkich amorach (gwint KW). Gość powiedział, że wszystko gitara a ja się czochram niepotrzebnie.

Comment

witam, zauwarzylem ze najbardziej puka wtefy gdy pada deszcz, lub wlasnie po zimnej nocy....jak sie dowiem o co w tym chodzi to bede bardzo szczesliwym czlowiekiem....

Comment

Proponuję sprawdzić czy nie są zerwane z tyłu tuleje metalowo-gumowe wahaczy wzdłużnych (tzw. duże cukierki).

Dodatkowym efektem jest delikatne uciekanie tyłu podczas szybszego pokonywania zakrętów.

Comment

Miałem to samo u mnie sprawdzcie gasnice czy przypadkiem nie obija wam o mocowanie paska który ją zaciska ostatnio to zauważyłem jak jechałem z rozłożonymi siedzeniami z tyłu i faktycznie to było to . Zobaczcie

Comment

Working...
                X