Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Caly wachacz wymieniac czy tulejki?

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• Caly wachacz wymieniac czy tulejki?

Witam
    Mam problem od jakiegos czasu mam stuki delikatne takie dobijanie tylu. I mechanik stwierdzil ze mam tulejki na ostatnim wachaczu dolnym tylnym do wymiany a sa po 3 na strone razem 6szt i zastanawiam sie czy nie taniej bedzie wymienic caly tylni dolny wachacz. Wczesniej juz wymienilem 2 duze tulejki z tylu.
    Prosze o porady

Ja bym postawił na amortyzatory,ale jeśli mechanik tak stwierdził to ok.Sprawdż wzrokowo,czy faktycznie guma nie jest powarstwiona i w jakim ogólnym stanie są te tulejki,bo okaże się,ze zmienisz na darmo.
    ビートル ジョン

Comment

Postaraj się upewnić że mechanik wie co robi i jest pewien swojej diagnozy ...
      Nie jeden już wymienił tulejki, a stukanie / dobijanie nie ucichło .
      Można się zdenerwować, a jakże.

Comment

A koniec końców porównaj ceny wszystkiego U mnie taniej wyszedł wahacz

Comment

Bylem w styczniu na przegladzie i mialem z tylu 68% amory wiec dobre powinny byc. Gumy sa sparciale sam widzialem i porozwarstwiane. Ale moze to byc tez np sprzezyna lub ten kielich od amorow?

Comment

Witam...
            w ostatnią sobotę wymieniałem własnie wszystkie tulejki o których mówisz... 6 sztuk... 4 pasowały, a 2 trzeba było "dotoczyć" koszt ok 10zł (4 piwa) tulejki po 30zł/sztuka... jakieś pomonoć dobre z Niemiec... wymiana ok 80zł... i skończyło się "dobijanie" tyłu jedzie jak po sznureczku... i trochę poszedł do góry... co ważne na Naszych drogach... koszt to 270zł... i jestem zadowolony
            powodzonka...

Comment

Working...
            X